Google Pixel 2 are o Functie Majora a iPhone 8

Google Pixel 2 va prelua o functie majora a iPhone 8 Plus, telefonul urmand a avea deasemenea si difuzoare stereo, plus o functie surpriza a Google.

Google Pixel 2 are o functie majora a iPhone 8 Plus, noul telefon al celor de la Google avand unele secrete dezvaluite in cursul acestei zile de catre sistemul de operare Android. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor fi lansate in aceasta toamna de catre compania Google, iar pentru ele cei din Mountain View se pregatesc sa ofere o functie exclusiva pentru iPhone 8 Plus, dar nu si pentru iPhone 8 in 2017.

Google Pixel 2 va avea functia Portret implementata de catre compania Google, aceasta fiind oferita in iPhone 8 Plus, dar nu si in iPhone 8, iar aici lucrurile devin interesante. Google Pixel 2 va avea o camera principala cu un singur senzor de imagine, ca iPhone 8, deci teoretic nu ar fi trebuit sa aiba implementata o functie portret, ca iPhone 8 Plus, insa iata ca cei de la Google ofera aceasta functionalitate in telefoane.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea ambele o functie Portret, desi au doar cate un senzor de imagine pentru camera principala, iar aici strategia Apple pentru iPhone 8 e pusa in discutie. Daca in Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL poate fi oferita aceasta functie fara doi senzori de imagine in camera principala, atunci probabil si Apple ar fi putut sa o ofere pentru iPhone 8 incepand de anul acesta, daca ar fi vrut.

Google Pixel 2 are o functie majora a iPhone 8 Plus

Google Pixel 2 nu are doar aceasta noua functie importanta confirmata de catre Android, ci si alte doua schimbari care vor conta pentru clienti. Mai exact, Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor difuzoare stereo integrate de catre compania Google, iar asta pentru ca acum nu va mai exista un port audio de 3.5mm, compania Apple facand exact aceeasi schimbare cand a lansat seria iPhone 7 pe piata.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL cu difuzoare stereo vor fi capabile sa redea sunetele mai tare, mai ales ca acum telefoanele vor recunoaste muzica pe care o auzim in jurul nostru. Vorbim despre o functie automata a Google Pixel 2 care va afisa pe ecrane denumirile melodiilor pe care le auzim indiferent unde ne-am afla, ideea cmpaniei americane fiind una extrem de interesanta, dar si foarte utila.

“New “Portrait Mode” feature in the Google Camera app. This feature focuses on the main person in frame and blurs out the background to produce an image in vein of a live portrait. This feature is said to be similar to the Portrait Mode found on the iPhone 7 Plus. … “when music is playing nearby, it will automatically show up on your lock screen.””

Google Pixel 2 a avut pana acum anuntat un noul Pixel Launcher imbunatatit de catre compania Google si carcasa cu senzori de presiune pe marginile ecranului sau. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor fi prezentate pe data de 14 octombrie de catre compania Google, insa nimeni nu stie deocamdata la ce data ar urma sa fie lansate noile telefoane, desi luna octombrie pare sa fie aleasa.

Google Pixel 2 Functie iPhone 8