watchOS 4.1 beta 1 aduce Apple Music pe Apple Watch

watchOS 4.1 beta 1 aduce pe Apple Watch o noua aplicatie Radio, care permite accesarea serviciului Apple Music chiar si folosind o conexiune de internet.

watchOS 4.1 beta 1 aduce Apple Music pe Apple Watch printr-o aplicatie dedicata pe care compania Apple o ofera intr-un final pentru utilizatorii sai si pe care o puteti vedea in imaginile de mai jos, ea fiind acum disponibila pentru dezvoltatorii care au instalat actualizarea.

Apple Watch 3, care poate fi precomandat de aici, are conectivitate 4G si permite utilizarea unei conexiuni de internet pentru a asculta muzica din Apple Music, printre altele, noua aplicatie din ceas oferind acces la serviciul de streaming al Apple chiar si cand nu avem un telefon in apropiere.

watchOS 4.1 beta 1 are o noua aplicatie Radio in Apple Watch 3, aceasta oferind posibilitatea de a accesa Apple Music si toate serviciile sale folosind o conexiune de internet, Wi-Fi sau 4G, asa ca dupa ce acest model de ceas va fi lansat in Romania, o veti putea folosi.

„With watchOS 4.1, you can stream music, giving you access to any song from Apple Music or your iCloud Music Library, straight from the wrist. The new Radio app also gives you access to Beats 1 live or any Apple Music radio station while away from your phone or Wi-Fi. And you can use Siri as your personal DJ. Just raise your wrist and ask Siri to play anything from Reggaeton hits to Top 40 tracks to French Garage Rock.”

watchOS 4.1 beta 1 Apple Music Apple Watch

Articolul precedentWhatsApp, Facebook Messenger Gratuite in Avion
Articolul următorGoogle Pixel 2 are o Functie Majora a iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.