Google Pixel 2 va fi Mai Ieftin decat iPhone 8

Google Pixel 2 va fi mai ieftin decat iPhone 8, compania Google alegand sa ofere telefonul la un pret mai bun decat cel perceput de catre Apple.

Google Pixel 2 va fi mai ieftin decat iPhone 8, conform primelor informatii reale aparute in legatura cu viitorul telefon mobil al companiei Google, ce va fi prezentat pe 4 octombrie. Google Pixel 2 va fi lansat impreuna cu Google Pixel 2 XL cel mai probabil in luna octombrie, iar conform informatiilor de astazi, ambele modele urmeaza sa fie mai ieftine decat iPhone 8, insa nu si de catre iPhone 8 Plus anul acesta.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie extrem de similar cu Google Pixel, insa Google Pixel 2 XL vine cu un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei. Din pacate, alte schimbari de design nu vor fi disponibile pentru seria Google Pixel 2, separat de culorile care sunt acum mult mai simple, doar albe cu negru si negre, deci update-urile vor fi la fel de mici precum cele oferite de catre Apple pentru seria iPhone 8.

Google Pixel 2 va fi totusi la fel de ieftin ca modelul anterior, desi are tot 64 GB spatiu de stocare, ca iPhone 8, compania Google cerand 650 de dolari pe cel mai ieftin model. Vorbim despre un pret ce este cu 50 de dolari mai mic decat cel perceput pentru iPhone 8, deci este destul de clar ca nu doar dezvoltatorii de aplicatii pentru Android, sau cei care vor neaparat experienta pura a Android, vor cauta sa cumpere Google Pixel 2.

Google Pixel 2 va fi mai ieftin decat iPhone 8

Google Pixel 2 XL este o cu totul alta poveste, deoarece acest model de telefon va avea preturi care incep de la 850 de dolari, cu 50 de dolari mai mari decat cele ale iPhone 8 Plus. Diferenta vine din cauza ecranului cu diagonala mai mare si a schimbarii design-ului pentru panoul frontal, Google Pixel 2 urmand a avea un ecran cu rezolutie mai mare decat cea pe care o ofera iPhone 8 Plus pentru clienti.

Google Pixel 2 siGoogle Pixel 2 XL au practic o diferenta de 200 de dolari intre preturile standard de vanzare, cu mult mai mare decat cea existenta pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus. De ce alege Google sa aplice o asemenea diferenta de preturi intre modelele telefoanelor sale este greu de spus, dar e posibil ca aceste preturi pentru seria Google Pixel 2 sa trimita multi potentiali clienti catre iPhone 8.

Google Pixel 2 va ajunge pe piata cu mult in urma iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar cel mai probabil inaintea iPhone X, asa ca va fi prins intre cele doua telefoane premium ale Apple. Asta inseamna ca vanzarile seriei Google Pixel 2 vor fi cu mult mai mici decat se anticipeaza acum, dar cei de la Google si-au asumat asta.

Google Pixel 2 Ieftin iPhone 8

2 COMENTARII