iPhone X – Apple Explica Face ID pentru Clienti

iPhone X are sistemul de securitate al Face ID explicat in detaliu de catre compania Apple pentru a linisti eventualele persoane speriate de schimbare.

iPhone X are publicat astazi un document special de catre compania Apple, acesta explicand in detaliu sistemul de securitate oferit de catre Face ID pentru clientii noului telefon. Vorbim despre un document de 6 pagini in care iPhone X are prezentate masurile de securitate implementate de catre compania Apple pentru sistem, dar si cum acestea protejeaza informatiile privind scanarile facute fetelor noastre.

iPhone X are deasemenea explicate si problemele pe care Face ID le-ar putea prezenta in momentul in care sistemul este folosit de catre clienti, asa ca vorbim despre un fel de pregatire pentru utilizare. Apple explica in acest document de securitate si unele lucruri explicate in conferinta de prezentare, dar mentionate si in pagina cu informatiile din website-ul sau care descriu noul telefon mobil.

iPhone X va avea Face ID dezactivat daca telefonul este repornit, daca nu s-a mai facut o deblocare timp de 48 de ore, sau daca nu s-a mai facut o scanare a fetei in ultimele 4 ore. 5 tentative nereusite de scanare a fetei folosind Face ID vor dezactiva deasemenea sistemul pe iPhone X, apasarea butonului lateral pentru a activa sistemul SOS facand deasemenea dezactivarea, codul de acces trebuind folosit in aceste cazuri.

iPhone X – Apple explica Face ID pentru clienti

iPhone X Face ID are deasemenea explicat faptul ca probabilitatea ca o persoana sa poata debloca telefonul este de 1 la 1 milion, de 20 de ori mai mica decat in cazul Touch ID. Mai departe, pentru Apple Pay este necesara dubla apasare a butonului lateral pentru a confirma intentia de a face plata folosind iPhone X si sistemul Face ID, aceasta fiind o schimbare importanta pe care Apple o impune de acum.

iPhone X poate permite folosirea Face ID pentru diagonistare daca noi dorim asta si cerem ca Apple sa faca o asemenea investigatie pentru telefoanele noastre. Datele stocate de catre Face ID raman in telefoanele noastre intr-un chip enclava securizat din interiorul noului chip A11 Bionic al iPhone X, astfel ca fata noastra nu va ajunge absolut nicaieri, deci puteti sta linistiti in legatura cu acest lucru.

iPhone X are noul document de securitate disponibil aici si va puteti convinge in legatura cu masurile de securitate pe care noul sistem de recunoastere faciala le ofera. Face ID din iPhone X este cel mai avansat sistem de recunoastere faciala implementat vreodata intr-un telefon mobil, el fiind cu foarte mult superior celor oferite de catre telefoane produse de catre Samsung, Huawei, Google, sau orice alt producator.

iPhone X Apple Explica Face ID