iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Camerele Comparate

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus au camerele comparate intr-un test menit sa ne arate cat de mare este diferenta in calitatea pozelor si clipurilor facute cu ele.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus apar in cea mai complexa comparatie de pana acum, camerele noilor telefoane fiind puse fata in fata pentru a ni se arata care dintre ele este mai buna. iPhone 8 Plus are cea mai buna camera dintr-un telefon mobil, conform expertilor de la DxOMark, iar asta ar trebui sa ii ofere suprematie in fata iPhone 7 Plus in toate conditiile de folosire a camerei, lucru care se si intampla.

iPhone 8 Plus are o camera care inregistreaza poze si clipuri video de calitate mult mai buna decat cele facute folosind iPhone 7 Plus diferentele fiind mari si vizibile in clipul video de mai jos. iPhone 8 Plus inregistreaza clipuri video cu culori mult mai bine saturate si mai naturale, cu imagini mai clare si cu o stabilizare optica mai buna, pozele avand deasemenea calitate net superioara.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Camerele Comparate

iPhone 8 Plus are un senzor de imagine nou, dar si un nou procesor de imagine, acestea fiind practic marile imbunatatiri care sunt pe deplin vizibile pentru telefon. iPhone 8 Plus, comparat cu lansarile anterioare, aduce cea mai mare schimbare pentru camera in comparatie cu un model anterior, anul acesta compania Apple aratandu-ne ca ii pasa intr-adevar de calitatea pozelor si filmelor facute cu iPhone.

iPhone 8 Plus vine cu imbunatatiri atat de mari si pentru ca telefoanele Samsung au depasit cu mult telefoanele Apple in calitatea imaginilor si a pozelor. Acestea fiind spuse, daca veti cumpara un iPhone 8 Plus, veti avea parte de o imbunatatire majora pentru calitatea pozelor facute cu telefonul, iPhone 8 fiindu-i usor inferior conform testelor facute de catre expertii DxOMark.