iPhone 8 Plus – Cea mai BUNA Camera de Telefon

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au cele mai bune camere din istoria telefoanelor mobile, expertii laudand din plin inovatiile realizate de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un telefon mobil, reusind sa obtina cel mai mare scor inregistrat vreodata de catre expertii de la DxOMark. iPhone 8 Plus intrece Google Pixel si HTC U11 in calitatea pozelor si clipurilor video inregistrate folosind noua camera, telefonul obtinand 94 de puncte in testele expertilor, in timp ce iPhone 8 obtine 92 de puncte, fiind deasemenea peste concurenta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au cele mai bune camere dintre toate telefoanele mobile testate de catre cei de la DxOMark, insa in tabelul lor nu mai regasim Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy Note 8. Situatia este una destul de ciudata pentru ca ar fi trebuit sa existe si o comparatie cu acele modele concurente, insa in lipsa lor, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt telefoane mobile cu cele mai bune camere.

iPhone 8 Plus BUNA Camera Telefon 2

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au laudata capacitatea de a inregistra poze cat mai exacte, mai clare si mai luminoase in conditii de luminozitate scazuta, cu detalii cat se poate de bune. Expertii de la DxOMark au laudat deasemenea si noul procesor de imagine pe care Apple l-a implementat in iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a permite inregistrarea de poze mai bune, aceasta fiind practic marea inovatie.

iPhone 8 Plus are cea mai buna camera pentru telefoane

 

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au acealsi senzor de 12 megapixeli precum iPhone 5S, insa din imaginea de mai sus puteti vedea cam cat de mult a evoluat senzorul de imagine. Practic, aceasta este cea mai buna dovada a faptului ca numarul de megapixeli conteaza doar pentru dimensiunea pozelor si filmelor facute cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa calitatea in sine are la baza imbunatatiri pentru senzorul de imagine si procesorul de imagine.

iPhone 8 Plus BUNA Camera Telefon 1

iPhone 8 si iPhone 8 Plus obtin rezultate mult mai bune pentru inregistrarea de poze decat de clipuri video, diferentele mai mari existand la cel de-al doilea model. Mai mult decat atat, camerele din iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot inregistra poze HDR mai bune, iar in cazul celui de-al doilea model vorbim despre poze de calitate superioara inregistrate folosind noua functie Portret, deci exista imbunatatiri uriase.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus par sa aiba capacitatea de a depasi din orice punct de vedere telefoanele Android ale concurentei, insa Samsung Galaxy S8 si Note 8 sunt cele de referinta. Pana cand DxOMark va face un review si pentru camerele acestor telefoane, iPhone 8 si iPhone 8 Plus raman telefoanele cu cele mai bune camere, iar orice fel de comparatii foto simple nu vor putea arata intr-adevar daca sunt intrecute.

Va recomand sa analizati cele doua review-uri aici si aici.