iPhone 8 – Testul Rezistentei cu Nitrogen Lichid

iPhone 8 incepe sa intre in testele ciudate dupa ce s-a demonstrat ca este mai fragil decat iPhone 7 din cauza carcasei din sticla, astfel ca acum il vedem acoperit complet cu nitrogen lichid, scopul fiind de a il distruge complet, insa din fericire el nu este atins de catre youtuber, cel putin initial.

iPhone 8 este inghetat complet in nitrogen lichid, insa spre uimirea multora, telefonul porneste dupa ce este scos si usor incalzit, dar asta in ciuda faptului ca bucati din carcasa incep sa se desprinda din cauza temperaturii foarte mici la care a fost supus telefonul.

iPhone 8 este inghetat din nou si carcasa sa este dezlipita de structura metalica din aluminiu, iar asa vedem din nou bobina pentru incarcare wireless, insa mai surprinzator este faptul ca desi este inghetat complet, telefonul nu poate fi complet distrus dupa lovirea cu un baros.

Articolul precedentTwitter – noua actualizare pentru aplicatia iPhone si iPad
Articolul următorApple ramane cel mai Valoros Brand de pe Planeta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.