iPhone 8 – Cum ii Faci Carcasa Transparenta

iPhone 8 poate avea o carcasa transparenta daca ai suficient de multa indemanare si rabdare, rezultatul final putand fi unul foarte interesant.

iPhone 8 cu o carcasa transparenta ar putea fi dorinta multor fani ai companiei Apple, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ce a fost necesar pentru a realiza intreaga procedura. Carcasa de sticla a iPhone 8 este lipita extrem de bine de structura de aluminiu a telefonului, asa ca dezlipirea sa nu este simpla deloc, insa daca aveti faorate multa rabdare si nu va intereseaza garantia, puteti avea ceva foarte interesant.

iPhone 8 nu a avut instalata practic o alta carcasa din sticla in locul celei originale, ci a fost vorba doar despre dezlipirea celei ale Apple si curatarea sa in totalitate. Procedura este una foarte complexa si necesita mult timp si multa rabdare, insa la final veti avea un iPhone 8 cu o carcasa transparenta si originala, efectul final fiind unul extrem de interesant, pentru ca veti avea ceva ce nimeni nu va avea.

iPhone 8 – cum instalezi o carcasa transparenta

iPhone 8 va avea cu siguranta carcase transparente lansate de catre producatorii de accesorii din China, insa pana cand acestea vor fi disponibile, aceasta ramane singura solutie. Partea cea mai buna este ca vorbim totusi despre curatarea unei componente originale a iPhone 8 si nu aplicarea uneia terte care ar putea avea probleme la potrivirea pentru toate gaurile carcasei in care trebuie montata.

iPhone 8 va ramane fara garantie, fara rezistenta la apa si fara sistemul de incarcare wireless daca veti decide sa faceti o asemenea modificare, asa ca e bine sa stiti ce se intampla in proces. Cu siguranta vor fi gasite metode mai bune de a transforma carcasa iPhone 8 pentru a o face transparenta fara ca functiile sa fie distruse, dar garantia dispare in totalitate in cazul modificarilor de acest gen.