iPhone X – Apple Prezinta Gesturile de Control

iPhone X are gesturile de control prezentate de Apple in iOS 11.1 beta 1 prin intermediul unor clipuri video de prezentare ce vor fi afisate clientilor.

iPhone X are prezentate gesturile de control de Apple intr-o serie noua de clipuri video care au fost incluse de catre compania americana in iOS 11.1 beta 1 lansat aseara. iPhone X a mai avut clipuri video de prezentare incluse in prima versiune a iOS 11 lansata de catre compania Apple, dar iOS 11.1 este mai importanta pentru ca va fi versiunea finala pe care compania Apple o va oferi cu telefonul.

iPhone X are prezentate in aceste clipuri video gesturile in baza carora vor fi intreprinse o multitudine de actiuni in lipsa butonului Home, dar si in baza unor schimbari de interfata. De la accesarea task switcher-ului cu aplicatii deschise in background si pana la interactiunea cu LockScreen-ul, iPhone X are prezentate de catre Apple cele mai importante gesturi care ne vor fi utile pentru a putea folosi telefonul.

iPhone X vine cu schimbari majore pentru partea de control dupa eliminarea butonului Home, majoritatea functiilor fiind bazate pe gesturi facute pe ecran. Apple a implementat o multitudine de glisari pe care le putem folosi pentru a accesa diverse interfete, sau pentru a inchide aplicatii, asa ca incepand cu iPhone X intreaga experienta de utilizare a unui iPhone se schimba complet, asa cum era de asteptat.

iPhone X – Apple prezinta gesturile de control

iPhone X va avea deasemenea un nou text in LockScreen pentru deblocare, compania Apple afisand acolo textul Swipe up to open pentru a le spune clientilor cum fac deblocarea. iPhone X are deasemenea animata si bara din partea inferioara a ecranului pentru a sugera modul in care pot fi inchise aplicatiile cu noul telefon, asa ca utilizatorii vor sti ce trebuie sa faca pentru a controla functia.

iPhone X va avea deasemenea in LockScreen doua iconite pentru camera si lanterna, acestea functionand prin 3D Touch pentru a accesa aplicatia si a controla functia. Compania Apple are si in simulatorul iPhone X din Xcode 9.1 prezentata o iconita in partea superioara dreapta a LockScreen pentru a sugera faptul ca printr-un gest facut acolo poate fi accesata interfata acestui sistem important.

iPhone X este in cea mai mare parte bazat pe gesturi pentru ca noul sau ecran cu diagonala de 5.8 inch acopera aproape intregul panou frontal al telefonului. Acestea fiind spuse, acum ati vazut si cum veti putea folosi iPhone X daca veti decide sa il cumparati de la compania Apple, toate aceste clipuri video fiind afisate utilizatorilor chiar in telefon dupa activare, pentru a le arata cum sa-si foloseasca noul dispozitiv.