iPhone 8 – Precomanda cu Livrare la Lansare

iPhone 8 are precomanda cu livrare in ziua lansarii din Romania, 29 septembrie, telefoanele putand fi cumparate pe loc de catre oricine are banii la indemana.

iPhone 8 are precomanda cu livrare in ziua lansarii chiar si la o saptamana dupa deschiderea sesiunii de precomenzi, iar asta spune foarte multe despre interesul pentru telefon. Anul trecut nu puteai gasi vreun iPhone 7 cu livrare in ziua lansarii la cateva minute dupa deschiderea precomenzilor, insa iPhone 8 si iPhone 8 Plus inca pot fi cumparate cu livrare in cursul zilei de maine, cel putin asta ni se spune in aceasta pagina.

iPhone 8 cu livrare in ziua lansarii este o surpriza doar pentru cei care inca nu au inteles ca toata lumea vrea sa cumpere iPhone X, nu telefoanele care seamana cu seria iPhone 7. Orange spune ca livreaza iPhone 8 si iPhone 8 Plus in 29 septembrie pentru clienti, dar la telefon operatorii n-au nici cea mai vaga idee ce se intampla cu precomenzile si repeta textele de marketing cu livrarea in 5 zile lucratoare.

iPhone 8 la Orange este fi promovat cu livrare in 29 septembrie, dar magazinul online este atat de confuz si de greu de folosit, incat informatiile despre comanda nu-ti spun absolut nimic, la fel ca angajatii de la relatii cu clientii. Desi am facut precomanda la Orange pentru iPhone 8, am o vaga presimtire ca nu va fi livrat maine telefonul, cel putin in baza informatiilor inexistente pentru comanda acum, dar poate intr-un final voi fi surprins intr-un mod placut.

iPhone 8 – precomanda cu livrare la lansare

iPhone 8 la Vodafone nu are specificata o data de livrare, insa din moment ce inca au bucati in stoc, e clar ca ar trebui sa ajunga incepand de maine toate comenzile facute la operator de aici. Chiar si comenzile facute astazi pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Vodafone ar trebui sa poata fi livrate maine, in weekend, sau cel mai sigur ati putea sa le ridicati in vreun magazin unde sunt telefoanele disponibile.

iPhone 8 la eMAG poate fi deasemenea precomandat de aici, iar livrarile ar trebui sa inceapa deasemenea maine, magazinul anuntand deja ca livreaza comenzile in perioada 29 septembrie – 4 octombrie. eMAG nu listeaza deocamdata data la care va livra comenzile facute pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus astazi, dar cel mai probabil multe dintre produse vor putea fi ridicate din showroom-urile magazinului incepand de maine.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus n-au avut parte de succes foarte mare pana in prezent si precomenzile, inclusiv in Romania, sunt cu siguranta mult mai mici decat anul trecut. Cel mai probabil vorbim despre precomenzi injumatatite pentru seria iPhone 8 fata de seria iPhone 7, dar aceasta este situatia la nivel global pentru ca lumea asteapta iPhone X si nu seria iPhone 8.

iPhone 8 Precomanda Livrare Lansare