iPhone 8 Plus – Performante Inferioare Galaxy Note 8

iPhone 8 Plus are performante inferioare celor ale Samsung Galaxy Note 8 intr-un nou test de performante care dezvaluie probleme noului telefon in iOS 11.

iPhone 8 Plus are performante inferioare celor ale Samsung Galaxy Note 8 intr-un nou test de performante care are menirea de a ne arata cat de mare este diferenta intre telefoane. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca Samsung Galaxy Note 8 este superior iPhone 8 Plus in ceea ce priveste performantele in utilizarea zilnica, iar diferenta nu este mare, dar totusi exista, in mod complet inexplicabil.

iPhone 8 Plus are putere de procesare mai mare decat iPhone 7 Plus, care a umilit Samsung Galaxy Note 8, insa iata ca acest lucru nu prea conteaza in fina, deoarece acum noul telefon pierde. iPhone 8 Plus nu se descurca bine in deschiderea aplicatiilor native, sau Facebook si Snapchat, recupereaza in jocuri, dar pierde din nou in fata Samsung Galaxy Note 8 cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal.

iPhone 8 Plus castiga prima parte a testului de performante in fata Samsung Galaxy Note 8, desi cu o diferenta mica, insa in cea de-a doua pierde pentru ca nu este capabil sa tina aplicatiile deschise in fundal. Aceasta problema am vazut-o si in teste de performanta anterioare, exact aceeasi problema aparand pentru iPhone 8 Plus in fata Samsung Galaxy Note 8 si se pare ca ea reprezinta o mare problema pentru Apple.

iPhone 8 Plus – performante inferioare Galaxy Note 8

iPhone 8 Plus fie are schimbari proaste facute in iOS 11 care ii limiteaza sistemul de administrare al memoriei in fata Samsung Galaxy Note 8, fie aplicatiile nu sunt optimizate. Avand in vedere ca au trecut doar cateva zile de la lansarea iPhone 8 Plus, e posibil ca a doua situatie sa fie cea reala, iar iOS 11.0.1 nu a fost instalat pe el inaintea testului cu Samsung Galaxy Note 8, deci e posibil ca actualizarea sa rezolve unele probleme.

iPhone 8 Plus ramane pana atunci inferior Samsung Galaxy Note 8 in performante si cu o foarte mare problema in ceea ce priveste adminsitrarea memoriei RAM pentru aplicatii deschise in fundal. Din pacate pentru cei de la Apple, aceasta incepe sa devina o problema serioasa care ar putea arata ca iPhone 8 Plus nu a avut parte de atentia necesara inaintea lansarii si poate fi intrecut de telefoane ca Samsung Galaxy Note 8.

iPhone 8 Plus are aceste probleme in mod complet inexplicabil din moment ce Samsung Galaxy Note 8 a fost intrecut in performante de iPhone 7 Plus in multe teste. La iPhone 7 Plus n-am vazut vreodata problemele cu tinerea aplicatiilor deschise in fundal, el avand tot 3 GB RAM, asa ca e posibil ca Apple sa fi redus performantele iPhone 8 Plus pentru a nu-l face atractiv pentru cei care vor sa cumpere iPhone X.