Prima Pagina iPhone X iPhone X – Noua Functie Descoperita in iOS 11.1

iPhone X – Noua Functie Descoperita in iOS 11.1

iPhone X are o noua functie foarte utila descoperita in iOS 11.1, compania Apple evitand sa o anunte in momentul prezentarii oficiale, dar nu a eliminat-o.

iPhone X are o noua functie descoperita in iOS 11.1, ea nefiind prezenta in versiunea initiala a iOS 11 si parea posibil ca Apple sa o fi eliminat complet din telefoane. iPhone X are functia bazata pe Touch ID in vechile modele ale iPhone, insa in noul telefon vorbim despre o metoda complet diferita de activare a sa din moment ce butonul Home si Touch ID dispar, fiind inlocuite de Face ID de Apple.

iPhone X va avea functia Reachability oferita de catre compania Apple, aceasta permitand atingerea partilor superoara a ecranului cand telefonul este folosit cu o singura mana. In vechile modele ale iPhone era necesara dubla atingere a inelului Touch ID pentru a actiona acest sistem, insa in cazul iPhone X nu avem buton Home, nici inel pentru Touch ID, deci nu mai exista metoda de activare.

iPhone X – noua functie descoperita in iOS 11.1

iPhone X va oferi Reachability intr-un mod complet nou pentru utilizatori, chiar daca deocamdata nu stim ce fel de metoda de activare va fi oferita. Avand in vedere ca iPhone X are un ecran mai mare decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, dar si ca acum Control Center trebuie activat din partea superioara dreapta a ecranului, era normal ca Reachability sa nu dispara din telefonul celor din Cupertino.

iPhone X are nevoie mai mare de Reachability decat vechile telefoane ale companiei Apple, insa metoda de activare ramane deocamdata o surpriza. Compania Apple nu a dezvaluit-o, dar probabil vom afla dupa lansarea iPhone X cum va putea fi activat sistemul Reachability, asa ca va trebui doar sa asteptam pana cand telefoanele vor fi puse in vanzare de catre compania Apple pentru noi.

 • Nicos

  Urat o sa arate sus cu colturi drepte 🙁

 • Srb Srb

  v-am zis deja pt iphone x se poate activa butonul virtual home si poti face double tap pt reachability
  Deci solutii pt cei ce folosesc de multe ori pe zi, ctrl centre exista

 • Dan 40

  Îți dai seama unde am ajuns, sa punem butonul home virtual pe ecran cand Apple renunță la el, sau sa vrem căști cu jack când Apple renunță la jack. Asta îmi mai lipsea după ce au decupat ecranul sus, sa mai pun și butonul ăla virtual să îl plimb peste tot când nu îl vreau sau să îl caut prin setări când îl vreau. Apple, the best decisions ever!

 • Srb Srb

  ideea este ca ai optiuni. Si mai ales ca pt cei ce nu vor butoane AU aceasta posibilitate, pe cand inainte, vroiai nu vroiai aveai home button si jack !

 • sudteamromania

  Cui nu-i convine problemele cu partea de sus a ecranului lui X are la dispoziție iPhone 8 cu performante identice, simplu nu?

 • Viorel Predatorul

  Exact așa e cu Android: ai opțiuni, dar na… Ție îți displace doar când nu e vorba despre Apple.

 • Srb Srb

  la android nu prea ai cand vine vorba de butoanele on screen, dar se pare ca se va schimba cu noul google pixel ce va copia ideea de a interactiona prin gestures. 4 Oct !!!

 • Viorel Predatorul

  Tocmai, că la android ai sute de opțiuni, iar la iOS ai singura opțiune cu butonul, mare căcăstârc…

 • Srb Srb

  la android ai sute de optiuni, si ca telefoane si ca features, de nici nu mai stii care e mai ok…deci lasa-ma cu confuzia aceea. Google pixel 2 va arata calea pe android

 • Viorel Predatorul

  Oamenii inteligenți nu au nicio problemă când vine vorba despre multitudinea de opțiuni la alegere.
  Oamenii inteligenți înțeleg că este vorba despre “opțiuni”, nu despre “obligativitate”, așadar dacă au găsit 3-4 opțiuni care le sunt pe plac, se simt mulțumiți. Nu trebuie să le încerce pe toate.

  Tu nu ai capacitatea intelectuală să înțelegi lucrurile astea simple… Ne pas me demander pour quoi ! Tu ai nevoie de 2 opțiuni de la Apple, și te declari mulțumit… Îmi este milă de tine…

 • Srb Srb

  Optiuni sunt bune,dar acolo unde sunt prea multe,clar nu sunt gandite ci aruncate si atunci rezulta,ca oamenii inteligenti prefera sa nu isi piarda timpul si sa aleaga ceva ce este deja gandit logic
  Se pare ca nu intelegi si tot timpul o iei razna, nu de alta dar suferi de inchisoare interioara,si ai nevoie de 100 de optiuni ca sa te simti “liber”
  Prefer 2 optiuni gandite perfect, decat 100 aiurea.
  Dar nah, mintea de gaina ramane in cotet alaturi de cele 1000 optiuni

 • Viorel Predatorul

  De aia avem sute de modele de mașini, sute de canale TV, sute de modele de haine, sute și mii de variante dintre care oamenii sunt liberi să aleagă.
  “Think different!”, remember ?

  Până și Apple îți oferă mai multe culori la iPhone.
  După părere ta într-o lume Apple, ar trebui să ai uniformă (ca în Coreea de Nord), două tunsori (nici în Coreea de Nord nu ai doar două, ci vreo 14), un singur canal TV (ca în Republica Socialistă România), etc
  De ce? Ca să nu îți obosească ție creierul cu alegerea…

  Sincer, explicație mai tâmpită ca a ta nu voi găsi niciodată.
  Așa om, așa explicație!

 • Srb Srb

  Sure de modele pt ca fiecare vrea profit. Dar la nemti poate vrei sa zici ca avem zeci de optionale,dar poti compara?! Iar faci comparatii tampite. Ai grija de weekend,nu mai sta pe aici ca sclavetele ca ai si tu o viata personala bogata

 • Viorel Predatorul

  Sute și mii de opțiuni pentru că oamenii sunt diferiți și au nevoi diferite. Tu nu ai capacitatea intelectuală (dacă pot folosi termenul ăsta în cazul tău) de a înțelege.

 • Srb Srb

  la masini da, dar la android, doar un copil sta sa se joace cu configurarile…deci da acum inteleg de ce preferi si gandesti asa