iPhone X – Noua Functie Descoperita in iOS 11.1

iPhone X are o noua functie foarte utila descoperita in iOS 11.1, compania Apple evitand sa o anunte in momentul prezentarii oficiale, dar nu a eliminat-o.

iPhone X are o noua functie descoperita in iOS 11.1, ea nefiind prezenta in versiunea initiala a iOS 11 si parea posibil ca Apple sa o fi eliminat complet din telefoane. iPhone X are functia bazata pe Touch ID in vechile modele ale iPhone, insa in noul telefon vorbim despre o metoda complet diferita de activare a sa din moment ce butonul Home si Touch ID dispar, fiind inlocuite de Face ID de Apple.

iPhone X va avea functia Reachability oferita de catre compania Apple, aceasta permitand atingerea partilor superoara a ecranului cand telefonul este folosit cu o singura mana. In vechile modele ale iPhone era necesara dubla atingere a inelului Touch ID pentru a actiona acest sistem, insa in cazul iPhone X nu avem buton Home, nici inel pentru Touch ID, deci nu mai exista metoda de activare.

iPhone X – noua functie descoperita in iOS 11.1

iPhone X va oferi Reachability intr-un mod complet nou pentru utilizatori, chiar daca deocamdata nu stim ce fel de metoda de activare va fi oferita. Avand in vedere ca iPhone X are un ecran mai mare decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, dar si ca acum Control Center trebuie activat din partea superioara dreapta a ecranului, era normal ca Reachability sa nu dispara din telefonul celor din Cupertino.

iPhone X are nevoie mai mare de Reachability decat vechile telefoane ale companiei Apple, insa metoda de activare ramane deocamdata o surpriza. Compania Apple nu a dezvaluit-o, dar probabil vom afla dupa lansarea iPhone X cum va putea fi activat sistemul Reachability, asa ca va trebui doar sa asteptam pana cand telefoanele vor fi puse in vanzare de catre compania Apple pentru noi.