eMAG – Galaxy S8 cu Pret MIC de Lansarea iPhone 8

eMAG are Samsung Galaxy S8 cu pret mic de lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, reducerile fiind de pana la 1500 de LEI la modelele din stoc.

eMAG are Samsung Galaxy S8 cu pret mic de lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, lista aceasta aratandu-ne ca telefoanele coreenilor au nevoie de preturi ceva mai mici pentru a fi din nou atractive pentru clientii carora le-au fost “luati ochii” de lansarea noilor modele ale iPhone.

eMAg are Samsung Galaxy S8 mai ieftin cu pana la 1500 de LEI in toate modelele pe care compania Samsung le vinde, iar din moment ce lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus este chiar astazi, era normal sa vedem si reduceri de preturi care sa fie pe masura concurentei pe care o face compania Apple in acest moment.

eMAG vinde Samsung Galaxy S8 si S8 Plus cu pana la 1500 de LEi mai ieftin in aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune pentru din cauza lansarii iPhone 8 si iPhone 8 Plus, concurenta foarte mare convingand Samsung sa se uite cu mai multa atentie la preturile propriilor produse.

eMAG vinde atat modele noi cat si modele resigilate ale Samsung Galaxy S8, insa pentru cele noi exista reducerile cele mai mari, deci de lansarea iPhone 8 puteti beneficia de un pret bun la cel mai dorit telefon Android, asta desigur daca nu doriti sa cumparati noile modele Apple de aici.

eMAG are stocuri limitate la telefoanele Samsung Galaxy S8 care au reduceri atat de mari, asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa cumparati ceea ce va intereseaza.

eMAG Galaxy S8 Pret Lansarea iPhone 8