iPhone X este Testat in Public de catre Apple

iPhone X este testat in public de catre Apple, primele imagini cu telefonul folosit de catre un inginer aparand pe internet si confirmand usurinta utilizarii.

iPhone X este testat in public de catre Apple, primele imagini cu o persoana care foloseste noul telefon al americanilor aparand in cursul noptii trecute direct din Asia. Vorbim despre un barbat care utilizeaza un iPhone X in metrou si a fost pozat de catre cineva, telefonul din imagini parand sa fie chiar cel pe care Apple l-a prezentat cu aproape 3 saptamani in urma si care va fi lansat pe data de 3 noiembrie, preinregistrari putand fi facute aici.

iPhone X a fost prezentat oficial de Apple, exista imagini si clipuri video cu el peste tot, asa ca a-l vedea folosit in public de catre un tester nu este ceva foarte greu de crezut. Imaginile au fost facute in Coreea de Sud, o tara in care Apple va vinde iPhone X chiar din ziua lansarii, iar acolo este testat de multipli angajati ai operatorilor de telefonie mobila, care acum nu trebuie sa se mai ascunda de ochii presei pentru ca design-ul telefonului a fost prezentat.

iPhone X este testat in public de catre Apple

iPhone X din aceste imagini are aplicatiile Calendar si iMessage folosite de catre persoana care detine telefonul, iar ele par sa fie cele pe care le vedem in iOS. Desi exista clone ale telefoanelor Apple, niciuna nu este facuta sa semene chiar atat de bine cu iPhone X, iar aplicatiile emulate in Android nu seamana la fel de bine cu cele native ale iOS, asa ca e foarte probabil ca telefonul sa fie unul real si nu o clona.

iPhone X este deja cunoscut lumii intregi si a il testa in public nu mai reprezinta o problema pentru Apple, pentru ca majoritatea secretelor sale au fost deja dezvaluite. In aceasta idee, e foarte posibil sa vedem mai multe imagini cu iPhone X in urmatoarele saptamani, iar companiei Apple toate aceste dezvaluiri nu ii fac decat bine, pentru ca e imposibil sa ii faca rau, telefonul fiind mai mult in atentia lumii.

iPhone X testat public