eMAG – iPhone 6 si 6S IEFTINE multumita iPhone 8

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S ieftine dupa lansarea iphone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, reducerile de pret fiind pe masura asteptarilor multor clienti.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S ieftine dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile telefoane ale companiei Apple putand fi cumparate de aici chiar acum, stocurile fiind suficiente pentru a multumi oricare dintre fanii Apple care sunt dornici sa aiba cele mai noi gadget-uri in mana in acest moment.

eMAG are iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus la preturi cu pana la 900 de LEI mai mici in aceasta lista, reducerile fiind disponibile dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru ca Apple vrea sa ne ofere telefoanele sale la preturi foarte bune, chiar daca nu sunt cele mai recente.

eMAG listeaza 35 de modele ale iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus cu reduceri de pana la 900 de LEI dupa lansarea iPhone 8 in Romania, deci aveti de unde sa alegeti telefonul dorit in aproape orice fel de combinatie de culoare si spatiu de stocare in momentul de fata.

eMAG vinde in aceasta pagina toate versiunile iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus pe care compania Apple le mai are in oferta dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, ele fiind inclusiv disponibile cu minim 32 GB spatiu de stocare incepand cu primvara acestui an.

eMAG are stocuri limitate de modele iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus, asa ca daca nu va intereseaza iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci grabiti-va sa cumparati orice gasiti acum la pret bun.

eMAG iPhone 6 6S IEFTINE iPhone 8

Articolul precedentFacebook are Dark Mode pe iPhone si iPad
Articolul următor1 octombrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.