Facebook are Dark Mode pe iPhone si iPad

Facebook are "dark mode" pe iPhone si iPad multumita unei noi functii din iOS 11 care permite activarea acestui sistem in telefoane si tablete.

Facebook are “dark mode” pe iPhone si iPad, compania americana implementand intr-un final sport pentruo noua functie care este disponibila in iOS 11. Mai exact, v-am spus ca iOS 11 aduce “dark mode” pe iPhone si iPad printr-o noua functie numita Smart Invert Colors, aceasta inversand culorile interfetei sistemului de operare intr-un mod mai inteligent care nu strica foarte mult experienta de utilizare, aplicatia Facebook beneficiind de ea.

Facebook are acum suport pentru acest “dark mode” al iOS 11 din iPhone si iPad, astfel ca daca folositi acest modul, aplicatia nu-l va aplica fortat peste clipuri si poze. Aplicatia Facebook a fost modificata pentru a se folosi de schimbarile din iOS 11 pentru iPhone si iPad, iar la inversarea “dark Mode”, veti vedea ca intreaga interfata aplicatiei este intunecata, iar elementele din ea nu arata chiar atat de rau ca inainte.

Facebook nu este prima aplicatie pentru iPhone si iPad care a fost actualizata pentru a oferi suport pentru acest “dark mode” din iOS 11, altele incepand sa fie actualizate deasemenea. Ideea din spatele schimbarilor are la baza faptul ca multi oameni isi doresc un “dark mode” in iOS 11, iar cei de la Facebook le ofera utilizatorilor iPhone si iPad posibilitatea de a se bucura de o schimbare majora de interfata.

Facebook are Dark Mode pe iPhone si iPad

Facebook nu necesita decat instalarea celei mai recente actualizari pentru iPhone si iPad, iar acest modul este oferit numai in iOS 11, deoarece versiunile anterioare nu au modulul implementat. Cei de la Apple au gandit aceasta schimbare si pentru a convinge mai multa lume sa instaleze iOS 11 pe iPhone si iPad, iar cu suport pentru acest “dark mode” in aplicatii, multi vor dori sa faca update-ul mai repede, unii special pentru Facebook.

Facebook n unecesita vreo modificare, insa pentru a activa “dark mode” in iOS 11 pe iPhone si iPad trebuie sa urmati instructiunile acestea. Navigati catre Settings > General > Accessibility > Display Accomodations > Invert Colors, Configurari > Accesibilitate > Adaptari Afisaj > Inversare Culori, iar acolo activati functia Smart InvertInversare Inteligenta, iar “dark mode” va deveni automat activ, inclusiv in Facebook.

Facebook va afisa interfata modificata chiar din momentul deschiderii aplicatiei pe iPhone sau iPad si veti beneficia de schimbare in aplicatie in doar cateva secunde. Facebook ofera in mod surprinzator suport pentru acest “dark mode” din iOS 11 pentru iPhone si iPad, insa vor fi cu siguranta foarte multe persoane care se vor bucura de functionalitate, mai ales ca in combinatie cu ecranele True Tone, ea va obosi mai putin ochii.

Facebook Dark Mode iPhone iPad