iPhone X – Schimbari pentru o Functie Utila

iPhone X vine cu schimbari pentru o functie foarte utila care permite stergerea sau mutarea aplicatiilor instalate in telefoanele noastre din AppStore.

iPhone X vine cu schimbari pentru modul de a sterge sau muta aplicatiile instalate in telefoane de catre utilizatori, iar mai jos puteti vedea cum arata schimbarea pregatita de Apple, ea fiind descoperita multumita noului Xcode 9.1 oferit impreuna cu iOS 11.1 beta 1.

iPhone X are practic un nou buton are permite finalizarea procesului de stergere sau mutare a aplicatiilor, avand in vedere ca butonul Home care permitea iesirea din acest modul a fost eliminat, astfel ca utilizatorii vor trebui sa se foloseasca de el pentru a reveni la meniul anterior.

iPhone X nu schimba si procedura de a sterge sau muta aplicatiile, totul ramanand exact la fel ca in trecut, doar ca va fi nevoie de apasarea butonului Done in momentul in care am terminat ceea ce avem de facut, pentru ca modulul sa fie inchis, Appple gandind o solutie simpla pentru clientii sai.

iPhone X este disponibil pentru preinregistrare aici in Romania, iar separat de aceasta schimbare pentru modul in care inchidem interfata de stergere sau mutare a aplicatiilor nu pare sa existe altceva ce inca nu a fost dezvaluit de catre compania Apple pentru noi.