eMAG – Galaxy S7 la pret MIC cu lansarea iPhone 8

eMAG are Samsung Galaxy S7 la pret mic cu lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania reducerile ajungand pana la 1200 de LEI cu oferte excelente.

eMAG are Samsung Galaxy S7 la pret mic cu lansarea iPhone 8 in Romania, noile telefoane Apple putand fi cumparate acum din aceasta pagina, ele fiind disponibile in stoc in cantitati suficiente, astfel ca oricine le poate avea in posesie la cateva ore dupa achizitia online.

eMAG are Samsung Galaxy S7 la preturi mai mici de 2000 de LEI in aceasta pagina dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus promotiile ajungand pana la 1200 de LEi in momentul de fata dupa ce noile telefoane Apple au “invadat” pietele globale si atrag clientii “vanati” de catre Samsung.

eMAG are reduceri foarte mari la Samsung Galaxy S7 dupa ce si Samsung Galaxy S8 a intrat la reduceri masive inainte si dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, preturile continuand sa scada pentru ca Samsung trebuie sa isi mentina vanzarile la un nivel ridicat in ciuda concurentei facute de Apple.

eMAG vinde la preturi mai mici de 2000 de LEI modelele Samsung Galaxy S7 din aceasta pagina si toate sunt noi, deci nu va trebui sa cumparati vreun model resigilat pentru a va bucura de reducerile foarte mari pe care le aveti acum dupa ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost puse in vanzare de catre Apple.

eMAG are promotii la foarte multe telefoane mobile, separat de Samsung Galaxy S7, iar astazi veti gasi oferte la iPhone, alte telefoane Samsung, telefoane Huawei, insa nu si la iPhone 8.

eMAG Galaxy S7 pret MIC iPhone 8