Google Pixel 2 XL in Prima Imagine de Presa

Google Pixel 2 XL apare in prima imagine de presa care a aparut cu doar doua zile inainte ca Google sa prezinte in mod oficial nou sau telefon pentru omenire.

Google Pixel 2 XL apare in prima imagine de presa in cursul acestei zile, cu doar doua zile inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial de catre compania Google pentru clienti. Google Pixel 2 XL va aduce marile schimbari anul acesta pentru seria Google Pixel 2 deoarece vorbim despre un ecran care acopera o buna parte din panoul frontal, dar nu tot, pentru ca Google nu vrea sa ofere prea multe dintr-odata.

Google Pixel 2 XL va avea difuzoare stereo deasemenea si puteti vedea in imaginea de mai jos ca acestea sunt pozitionate in partile inferioara si superioara, cam ca la toate telefoanele Android. Google Pixel 2 XL nu va avea un port audio de 3.5mm implementat de catre compania Google, asa ca aceste difuzoare stereo ar trebui sa compenseze intr-o anumita masura lipsa unei caracteristici pe care fanii Android o cam iubesc.

Google Pixel 2 XL va avea deasemenea si margini sensibile la presiune, aceasta functie fiind preluata de catre compania Google de la HTC, care produce Google Pixel 2 anul acesta. Practic, utilizatorii vor putea strange in mana Google Pixel 2 XL pentru a controla diverse functii implementate special in ideea de a usura interactiunea cu sistemul de operare, dar si cu unele caracteristici ale telefoanelor, sau servicii Google.

Google Pixel 2 XL in prima imagine de presa

Google Pixel 2 imagine presa

Google Pixel 2 XL va avea deasemenea implementat pentru prima oara si un ecran Always On, acesta afisand permanent informatii pe ecran, chiar si cand este blocat. Google Pixel 2 XL va afisa practic tot ceea ce trebuie sa stie utilizatorii inainte de a fi nevoiti sa deblocheze dispozitivul, aceasta caracteristica fiind tot mai populara intre telefoanele mobile Android vandute in lumea intreaga in momentul de fata.

Google Pixel 2 imagine presa 1

Google Pixel 2 XL va veni cu un chip Qualcomm Snapdragon 835 integrat, desi se specula ca va beneficia de modelul 836, care se pare ca nu va mai fi lansat. Google Pixel 2 XL nu va avea performante mai bune decat cele ale vreunul smartphone Android de pe piata, dar macar va avea performante la fel de bune ca restul, in contextul in care iPhone 8 si iPhone X vor domina concurenta in urmatorii ani.

Google Pixel 2 XL va avea cel mai probabil un pret similar cu cel al modelelor de anul trecut, insa nu va fi mai scump decat iPhone 8, pentru ca nici nu exista vreo logica in asta. Google Pixel 2 XL va fi un telefon dedicat dezvoltatorilor de aplicatii Android, la fel ca Google Pixel 2, compania Google dezvoltand telefoanele sale special in acest scop, fara a pune acent prea mare pe functii comerciale.