Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – Ascunde Aplicatii pe iPhone si iPad

iOS 11 – Ascunde Aplicatii pe iPhone si iPad

iOS 11 iti permite sa ascunzi aplicatii pe iPhone si iPad multumita unui bug existent in sistemul de operare, el fiind demonstrat de in acest clip video.

iOS 11 iti permite sa ascunzi aplicatii pe iPhone si iPad multumita unor buguri existente in sistemul de operare al companiei Apple, procedura fiind explicata in totalitate in clipul video de mai jos, ea fiind foarte usor de realizat, astfel ca in cateva secunde veti avea totul facut.

iOS 11 are acest bug disponibil, cel mai probabil, temporar pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata, iPhone si iPad permitand ascunderea aplicatiilor pentru poze, mesaje, a celei pentru apeluri telefonice si cam orice alta aplicatie doriti voi sa tineti departe de ochii curiosilor.

iOS 11 permite ascunderea acestor aplicatii, dar nu permite protejarea lor cu vreo parola sau cu Touch ID, asa ca daca sperati sa puteti face asta, ei bine va spun ca va inselati pentru ca exista limite si la bugurile pe care compania Apple le mai lasa pe iPhone si iPad.

iOS 11 are aceste buguri disponibile acum pe iPhone si iPad, insa cei de la Apple le vor rezolva destul de rapid si aplicarea lor este oricum temporara fara vreun update, asa ca voi decideti daca va veti folosi de ele in utilizarea zilnica a iOS 11, sau nu.

 • vlads

  Salut, aveti idee cum putem grupa app in folder in ios 11.0.1, mie nu imi merge…

 • keepa

  Ios 11, e cel mai de rahat os oferit de apple..pe 8 plus e groaznic, daca pornesc un joc pe landscape (ecran intors) este ok dar dupa ce ies din joc tot ecranu ramane intors pe o parte, inclusiv poza de fundal si isi revine doar daca intru intr-o aplicatie care nu necesita intoarceres telefonului..altfel pot sa invart eu telefonu’ pana maine ca nu-si mai revine, probmele la task manager nu mai zic, lag in animatiile de la 3D touch

 • keepa

  Mai are un fratior pe nume 6s care momental il bate la fund la orice capitol..si o spun la modul cel mai sincer. Sper sa se rezolve in 11.1

 • Adrian24

  iOS 11 e la început,probabil se vor rezolva problemele in update-urile următoare!

 • Adrian

  si mie mi s-a blocat de doua ori, a trebuit sa il las sa se descarce complet si tinand cont ca tot ce puteam face e sa folosesc partial control center- asa ca am dat drumul la muzica tare si am tinut lanterna aprinsa cam 3-4 ore pt IP 7 plus- si apoi si-a revenit, nici la apeluri nu puteam raspunde, se facea ecranul negru si se auzea doar ringtone-ul, am IOS 11.0.1

 • silvius

  Eu am avut aceeași problema ca Adrian, am rezolvat-o închizând telefonul prin apăsat lung concomitent butonul de casa și cel de pornit/oprit. La repornire a funcționat normal.