iOS 11 – Ascunde Aplicatii pe iPhone si iPad

iOS 11 iti permite sa ascunzi aplicatii pe iPhone si iPad multumita unui bug existent in sistemul de operare, el fiind demonstrat de in acest clip video.

iOS 11 iti permite sa ascunzi aplicatii pe iPhone si iPad multumita unor buguri existente in sistemul de operare al companiei Apple, procedura fiind explicata in totalitate in clipul video de mai jos, ea fiind foarte usor de realizat, astfel ca in cateva secunde veti avea totul facut.

iOS 11 are acest bug disponibil, cel mai probabil, temporar pentru utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata, iPhone si iPad permitand ascunderea aplicatiilor pentru poze, mesaje, a celei pentru apeluri telefonice si cam orice alta aplicatie doriti voi sa tineti departe de ochii curiosilor.

iOS 11 permite ascunderea acestor aplicatii, dar nu permite protejarea lor cu vreo parola sau cu Touch ID, asa ca daca sperati sa puteti face asta, ei bine va spun ca va inselati pentru ca exista limite si la bugurile pe care compania Apple le mai lasa pe iPhone si iPad.

iOS 11 are aceste buguri disponibile acum pe iPhone si iPad, insa cei de la Apple le vor rezolva destul de rapid si aplicarea lor este oricum temporara fara vreun update, asa ca voi decideti daca va veti folosi de ele in utilizarea zilnica a iOS 11, sau nu.