iPhone 8 Plus vs OnePlus 5 – Comparatia Performantelor

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 sunt comparate in ceea ce priveste performantele pentru a ni se arata care dintre ele este mai rapid in utilizarea zilnica.

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 apar intr-un nou test privind comparatia performantelor, iar din nou ni se arata faptul ca telefonul Apple are o mare problema cu iOS 11. In clipul video de mai jos veti putea vedea ca iPhone 8 Plus se descurca mai bine decat OnePlus 5 din anumite puncte de vedere si este mai slab decat telefonul chinezilor din alte puncte de vedere, diferentele fiind destul de mari in anumite situatii.

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 au performante diversificate in utilizarea aplicatiilor obisnuite, insa in cele bazate pe conexiuni de internet, performantele au la baza raspunsurile serverelor la care se face conectarea, nu puterea de procesare a telefoanelor. In jocuri, iPhone 8 Plus depaseste OnePlus 5 din toate punctele de vedere, iar aici conteaza doar putearea de procesare pentru ca totul se incarca din telefoane.

iPhone 8 Plus vs OnePlus 5 – comparatia performantelor

iPhone 8 Plus are totusi probleme mari in fata OnePlus 5 cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor inchise in fundal de catre utilizatori. Desi jocurile inchise recent se redeschid imediat, dupa ce trecem de jumatatea jocurilor lasate deschise in fundal, iPhone 8 Plus esueaza complet in fata OnePlus 5 si este necesar ca toate aplicatiile sa fie redeschise complet dupa aceea pe telefon.

iPhone 8 Plus are sistemul de multitasking distrus in iOS 11 in comparatie cu ceea ce oferea iPhone 7 Plus, care a intrecut OnePlus 5 in performante. De ce a distrus compania Apple iPhone 8 Plus sistemul de multitasking al iOS 11 pe noul telefon nu stie nimeni, asa ca ramane de vazut daca in iOS 11.1 lucrurile vor fi rezolvate, pentru ca iOS 11.0.1 nu rezolva absolut nimic pentru utilizatori.