Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus vs OnePlus 5 – Comparatia Performantelor

iPhone 8 Plus vs OnePlus 5 – Comparatia Performantelor

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 sunt comparate in ceea ce priveste performantele pentru a ni se arata care dintre ele este mai rapid in utilizarea zilnica.

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 apar intr-un nou test privind comparatia performantelor, iar din nou ni se arata faptul ca telefonul Apple are o mare problema cu iOS 11. In clipul video de mai jos veti putea vedea ca iPhone 8 Plus se descurca mai bine decat OnePlus 5 din anumite puncte de vedere si este mai slab decat telefonul chinezilor din alte puncte de vedere, diferentele fiind destul de mari in anumite situatii.

iPhone 8 Plus si OnePlus 5 au performante diversificate in utilizarea aplicatiilor obisnuite, insa in cele bazate pe conexiuni de internet, performantele au la baza raspunsurile serverelor la care se face conectarea, nu puterea de procesare a telefoanelor. In jocuri, iPhone 8 Plus depaseste OnePlus 5 din toate punctele de vedere, iar aici conteaza doar putearea de procesare pentru ca totul se incarca din telefoane.

iPhone 8 Plus vs OnePlus 5 – comparatia performantelor

iPhone 8 Plus are totusi probleme mari in fata OnePlus 5 cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor inchise in fundal de catre utilizatori. Desi jocurile inchise recent se redeschid imediat, dupa ce trecem de jumatatea jocurilor lasate deschise in fundal, iPhone 8 Plus esueaza complet in fata OnePlus 5 si este necesar ca toate aplicatiile sa fie redeschise complet dupa aceea pe telefon.

iPhone 8 Plus are sistemul de multitasking distrus in iOS 11 in comparatie cu ceea ce oferea iPhone 7 Plus, care a intrecut OnePlus 5 in performante. De ce a distrus compania Apple iPhone 8 Plus sistemul de multitasking al iOS 11 pe noul telefon nu stie nimeni, asa ca ramane de vazut daca in iOS 11.1 lucrurile vor fi rezolvate, pentru ca iOS 11.0.1 nu rezolva absolut nimic pentru utilizatori.

 • Heath

  Ce coincidență că serverele răspund mereu mai repede pe OP5 , nu? 😂
  Iar la jocuri da, cum ne așteptam, se vede SSD la iPhone. Oare varianta de câți GB e in video?

  Practic putem spune că acolo unde este nevoie de forță brută câștigă iPhone, iar la aplicațiile mici unde contează optimizarea câștigă OP5.
  Iar cat despre cei 8gb de RAM, bravo oneplus că ați pus cel mai mult și mai rapid RAM pe un telefon de 400€ și l-ați optimizat mai bine ca iphone

 • Daca ai habar despre ce vorbesc intelegi ca e adevarata trraba cu interconectarea la servere. Altfel, n-are rost.
  Mai trebuie luate in calcul si serviciile de monitorizare ale Facebook care trebuie sa se incarce pe fiecare aplicatie.

 • Heath

  Zici o data de doua ori, dar mereu în toate testele serverul ii da întâietate lui OP?
  Este normal sa o întorci pe toate părțile căutând motive, dar nu este cam mare coincidența?

 • Un telefon de 400€ care se bate cu unul de 900€. Bravo Apple! Super mega procesor Bionic cu un soft de rahat.

 • Nu e, analizeaza traficul facut la deschiderea fiecarei aplicatii si intelegi se ce. Tu vezi o interfata si ca se deschid poze. In realitate, inainte sa vezi orice, se incarca mult adrese cu servicii de monitorizare, iar abia apoi raspunde Facebook.

 • 🤣🤣🤣 cum sa scoti pe piata un telefon neoptimizat … a da … sa para iphone x mai rapid decat 8 …. mai ales că o sa aiba si o rezoluție mai mare ….mai mulți pixeli de dus în spate ….. inteleg strategia apple

 • Heath

  Iar rezultatul este că mereu OP afișează ce trebuie mai repede, asta contează

 • Srb Srb

  pt ca nu sunt optimizate app pt quad si six cores…calm se stie,toata lumea o stie…dar probabil iphone x cu ios11.1 va fi altceva

 • Heath

  Pai asta am zis și eu, OP e optimizat și iPhone e cu forța brută

 • Srb Srb

  este problema dezvoltatorilor….Apple nu a vrut sa ofere acces la acest A11 din primavara pt marii dezvoltatori,exceptand probabil cei mari ce fac jocuri etc
  Deja se fac la update’uri la aplicatii…ma mir ca nu vezi…sau inca nu ai iphone momentan..eu cel putin la 2 zile primesc update’uri la apps…”better perf and optimisations”
  O sa vezi cum va merge iphone x cu ios11.1

 • Încă nu am iPhone. Iar pe iPad chiar merge bine, sunt mulțumit, chiar nu am nimic de reproșat.

 • Srb Srb

  da, pe ipad am si eu ios11…o sa vedem cu iphone X

 • Deja încep sa apara pe YouTube video-uri cu 8 Plus cu ecranul desprins de carcasă din cauza bateriei. Se pare ca anul acesta avem batterygate. Oare iPhone X cu ce va veni?

 • Srb Srb

  nu stiu, oricum nu imi pasa ce este pe net decat daca sunt,precum note 7, f multe plangeri…astea sunt cazuri izolate..deci nu iti mai face griji, daca ai neplacerea sa esti printre acei 1% cu probleme, faci retur sau garantie direct in caz ca vrei altul

 • Srb Srb

  serios, nu stiu daca ai analizat bine industria online, daca e sa te iei dupa probleme, atunci cred ca nu iti mai cumperi absolut nimic, pt ca si la lexus mercedes dacia deci si in industria auto, sau imobiliara,vestimentara etc peste tot sunt utilizatori ce raporteaza cateo problema/probleme…

 • Dan Mihai

  iOS 11 e o porcărie. iPhone 8, e ca o Dacie cu motor de Ferrari. Procesor și ssd foarte bune care rulează un OS deficitar, cu multe buguri.

 • Roasted Wookie

  Pe 8 la tine pe ce IOS ai scos in Antutu 215….? Daca il mai ai, pune 11.1 Beta 1 si vezi ce scoti. Eu pe Beta 1 am 205167. Nu am facut test pe non beta

 • x

  Și ce ne pasa dacă sunt sau nu optimizarile făcute ? Asta avem, asta testăm. Asta înseamnă că Apple nu a gândit în perspectivă. S-a gândit să fie ceva rapid, ca să fie acolo. Bravo Apple !

 • Unreal

  209729 – iPhone 8 64GB – iOS 11.0.1

 • standorel1227

  Mulți au ras când am spus că o sa vina o zi când android-ul o sa meargă mai bine. Asta este abia începutul.