Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus – Rezistenta in Caldura Extrema

iPhone 8 Plus – Rezistenta in Caldura Extrema

iPhone 8 Plus trece printr-un test de rezistenta la caldura extrema si il parcurge supravietuind la final, dar fara ecranul care este partial distrus.

iPhone 8 Plus trece printr-un test de rezistenta in caldura extrama, el fiind introdus intr-un waffle maker pentru a ni se arata in ce masura rezista produsul companiei Apple la caldura foarte mare degajata de acest produs conceput pentru a face waffle-uri delicioase.

iPhone 8 Plus a fost supus unei temperaturi de cel putin 150 – 200 de grade Celsius, daca nu cumva mai mult din moment ce aparatul era setat pentru a da caldura maxima, insa chiar si asa, telefonul continua sa functioneze dupa ce a fost scos, desi ecranul a fost distrus.

iPhone 8 Plus a continuat totusi sa afiseze imagini, butoanele functionau, sunetele erau redate, camera afisa imagini, toate functiile parand sa fie utilizabile, exceptie facand ecranul, care pare sa se fi topit pe margini din cauza caldurii, dar asta era de asteptat.

iPhone 8 Plus nu va ajunge sa fie folosit in aceste conditii vreodata de catre utilizatori, dar este bine de vazut cum functioneaza cand este incalzit foarte puternic, adica atunci cand mergeti la plaja si va folositi telefonul in bataia directa a soarelui.

  • Srb Srb

    Fata de samsung ce se inmoaie si miroase,pe drept, a plastic incins

  • Lucian P.

    Problemele au fost tot timpul la temperaturi scăzute, unde iPhone se închide… sa testeze cineva ce se întâmpla la -5 sa zicem.

  • Bobby

    De problemele legate de baterie care se umfla la iphone 8 nu se scrie pe aici sau nu se vrea? se pare ca tot mai multti utilizatori din taiwan si japonia au avut problema cu umflarea bateriei cand acesta este bagat in priza.