eMAG – 1300 LEI Oferta la iPhone 7 dupa iPhone 8

eMAG are 1300 de LEI oferta la iPhone 7 dupa lansarea iPhone 8 in Romania, preturile fiind excelente pentru telefoane cu performante si functii foarte bune.

eMAG are iPhone 7 cu oferte de pana la 1300 de LEI dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, noile telefoane fiind disponibile pentru cumparare de aici chiar in acest moment, stocurile fiind suficient de mari incat sa puteti cumpara orice doriti si de oriunde in acest moment.

eMAG are totusi si telefoanele iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 1300 de LEI in aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune multumita lansarii iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, Apple reducand preturile de baza ale acestor produse, care beneficiaza si de promotii.

eMAG vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturi care au scazut sub valoarea de 3000 de LEI, deci veti gasi reduceri foarte bune pentru telefoane care functioneaza foarte bine si daca nu sunteti convinsi de iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci ele ar fi o alegere excelenta pentru voi.

eMAG vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 1300 de LEI pentru o perioada limitata de imp in aceasta pagina, stocurile fiind limitate de cerere, iar asta pentru ca multa lume nu s-a lasat convinsa sa cumpere iPhone 8 si iPhone 8 Plus dupa anuntarea noutatilor pe care telefoanele Apple le au incluse.

eMAG, separat de campania de reduceri pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, are si multe alte reduceri in magazinul sau online, iPhone 8 si iPhone 8 Plus nefiind deocamdata disponibile cu pret redus pentru clientii din Romania, dar probabil asta se va schimba candva.

eMAG 1300 LEI Oferta iPhone 7 iPhone 8

Articolul precedentiPhone 8 Plus – Rezistenta in Caldura Extrema
Articolul următorHuawei Mate 10 Pro – Concurentul iPhone 8 si iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.