iPhone X – Acesta este Cel mai Popular Model

iPhone X este foarte popular in modelul cel mai scump pe care compania Apple il va vinde in momentul lansarii, clientii dorind sa-l cumpere indiferent de pret.

iPhone X are cel mai popular model descoperit de catre analistii americani care au dorit sa afle ce isi doresc sa cumpere fanii companiei Apple inaintea lansarii noului telefon. iPhone X 256 GB pare sa fie modelul pe care fanii companiei Apple si-l doresc, iar aici vorbim despre cea mai scumpa versiune a telefonului, care costa peste 1350 de euro in Europa, sau peste 1200 de dolari in SUA, cand va fi lansat.

iPhone X face parte dintr-un studiu in care fanii Apple au fost intrebati ce model nou de iPhone ar dori sa isi cumpere, iPhone 8 si iPhone 8 Plus adunand doar impreuna mai multe decat iPhone X. Conform acestui studiu, realizat pe 832 de persoane, 28% dintre acestea intentioneaza sa cumpere iPhone X in aceasta toamna, 20% iPhone 8, 17% iPhone 8 Plus, cate 12% iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, restul procentelor fiind nesemnificative.

iPhone X este practic cel mai dorit model de iPhone, aproape o treime dintre participantii la studiu afirmand ca intentioneaza sa cumpere acest model dupa ce va fi lansat in decembrie. Procentul este mai mare decat cel pentru iPhone 8, care este cu 300 de dolari mai ieftin decat iPhone X, deci lumii nu-i prea pasa de bani atunci cand vine vorba despre a cumpara un nou model al iPhone, sau cel putin in SUA.

iPhone X Popular Model 1

iPhone X – acesta este cel mai popular model

iPhone X a facut parte si dintr-o intrebare separata care avea menirea sa afle ce model dintre cele 2 vandute de catre Apple va fi mai popular toamna aceasta. Conform participantilor la studiu, iPhone X 256 GB este mai dorit decat modelul cu 64 GB spatiu de stocare, desi va fi cu peste 150 de dolari mai scump, dar americanilor nu le prea pasa de asta, ei dorind doar sa aiba mult spatiu de stocare.

iPhone X Popular Model 2

iPhone X 256 GB este dorit de mai multi fani Apple decat modelul cu 64 GB spatiu de stocare, insa diferenta dintre ele este de doar 7%, conform informatiilor oferite de jurnalisti. Chiar si asa, este surprinzator de vazut ca iPhone X genereaza intentie mai mare de cumparare pentru modelele mai scumpe, acesta fiind paradoxul din lumea Apple, produsele mai scumpe fiind mereu mai cautate de clienti.

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple in data de 3 noiembrie, insa intre timp va puteti preinregistra aici pentru a afla cand il puteti precomanda din Romania. iPhone X este cel mai scump model de iPhone creat vreodata de catre compania Apple, insa cu toate acestea se pare ca exista cerere destul de buna pentru el si desigur ca nu va exista oferta suficient de mare pe masura cererii.

8 COMENTARII

  1. “It will take Apple’s Android competitors up to two and a half years to replicate the functionality and user experience of the TrueDepth Camera in the iPhone X, KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo told investors in a note shared this morning. “

  2. Nu am vazut comentarii de la actualii posesori de iphone 8,8+. A meritat trecere de la 7 la 8 sau 7+ la 8+? Ca fani sunt destiu pe aici, dar nimic, e liniste.
    Cum se comporta in utilizare zilnica normala.