Laptopuri de gaming pentru experienta perfecta in jocuri

Acestea sunt laptopurile de gaming care iti vor oferi cea mai buna experienta pentru jocuri, indiferent la ce fel de incercari le vei supune.

0

Daca esti un gamer inrait, ca mine, dar esti mai mereu pe drumuri, sau pur si simplu nu mai vrei un calculator, atunci esti probabil in cautarea unor laptopuri de gaming. Laptopurile obisnuite sunt gandite pentru autonomie si performante medii spre modeste, adica stat pe Facebook, vazut un film, sau doua, insa pentru jocuri, procesare grafica, sau alte task-uri complexe, ar trebui sa va uitati mai serios spre laptopuri de gaming.

Laptopurile de gaming sunt gandite pentru a oferi performante de top in jocuri care necesita resurse serioase, astfel ca vorbim despre procesoare puternice, RAM rapid si placi video cu multa putere de procesare. Jocurile noi au nevoie de laptopuri de gaming capabile sa le ruleze cu o experienta buna la setari grafice cat mai inalte, iar preturile pentru aceste tipuri de produse sunt in continua scadere de ceva vreme.

Urmaresc de ceva timp evolutia preturilor pentru laptopuri de gaming si constant ca modelele bune incep sa fie din ce in ce mai ieftine, dar asta fara rabat la performante. Acum puteti cumpara laptopuri de gaming care sunt echipate cu procesoare Intel i7 cu 8 nuclee, 8 GB RAM DDR4, SSD-uri si placi video Nvidia de ultima generatie la preturi chiar si sub 1000 de euro, ele fiind capabile sa ruleze orice fel de joc nou fara probleme.

Fie ca va place FIFA, PES, Sniper, GTA, Call of Duty, Battlefield, sau orice alt joc, puteti gasi laptopuri de gaming la preturi foarte bune care sa va ajute sa rulati orice, aproape la calitate maxima. Aceste laptopuri de gaming vor fi excelente pentru a sustine si gaming la calitate inalta in multiplayer online, autonomia bateriei fiind mai mult decat decenta pentru calatoriile lungi prin tara, sau in strainatate.

Desigur ca nu veti avea pentru laptopuri de gaming aceeasi autonomie ca pentru un laptop obisnuit, dar compromisul merita pentru a va putea juca orice, oricand doriti. Daca ati amanat pana acum achizitia unui laptop de gaming, va recomand sa uitati serios la oferte, pentru ca exista foarte multe modele de la Lenovo, ASUS, Dell, Acer, sau chiar Alienware, cu preturi foarte bune.

laptopuri gaming jocuri