Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Camera Egala cu iPhone 8 Plus

Samsung Galaxy Note 8 – Camera Egala cu iPhone 8 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are o camera egala cu cea a iPhone 8 Plus, conform in expertilor in fotografie, rezultatul oferind rezultate impresionante.

Samsung Galaxy Note 8 egaleaza iPhone 8 Plus in testele pentru camera, expertii de la DxOMark punand telefoanele pe acelasi nivel in ceea ce priveste calitatea camerelor. Conform expertilor, Samsung Galaxy Note 8 are cea mai buna camera dintr-un telefon pentru a face zoom, insa obtine exact acelasi punctaj general precum iPhone 8 Plus, care poate fi cumparat de aici din Romania. in testele facute pentru camera.

Samsung Galaxy Note 8 are o camera duala, la fel ca iPhone 8 Plus, insa specificatiile acestea sunt mai bune decat cele ale camerei foosite in telefonul Apple. In ciuda acestui lucru, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 nu are si o camera, per total, mai buna decat cea a iPhone 8 Plus, iar asta este o adevarata surpriza in aceasta toamna, pentru ca multa lume se astepta ca Samsung sa ofere o camera cu mult mai buna.

Samsung Galaxy Note 8 cu 94 de puncte inregistrate este egalul iPhone 8 Plus in topul celor mai bune camere pentru telefoane mobile si cu 2 puncte peste iPhone 8. Samsung Galaxy Note 8 a obtinut punctaj maxim pentru inregistrarea de poze, insa doar 84 de puncte pentru inregistrarea de clipuri video, mai putin decat iPhone 8 Plus, iar asa s-a ajuns la un total de 94 de puncte, cu 2 mai multe decat la o impartire logica a celro 2 punctaje.

Samsung Galaxy Note 8 – camera egala cu a iPhone 8 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are camera laudata pentru nivelul foarte mare de datalii din pozele facute, dar si pentru faptul ca reproduce foarte exact culorile in pozele inregistrate. Focalizarea automata ramane in continuare un punct forte al camerei Samsung Galaxy Note 8 in lupta cu cea a iPhone 8 Plus, iar zoom-ul optic este superior celui oferit de catre compania Apple pentru telefonul sau.

Samsung Galaxy Note 8 Camera iPhone 8 Plus 1

Samsung Galaxy Note 8 face deasemenea poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, cu mai putin zgomot, dar si mai multe detalii decat iPhone 8 Plus. Pe de alta parte, functia HDR a camerei Samsung Galaxy Note 8 nu este la fel de buna precum cea a iPhone 8 Plus, iluminand prea mult fetele persoanelor surprinse in poze, insa cu toate acestea, camera a obtinut punctaj maxim pentru poze.

Samsung Galaxy Note 8 m-a impresionat in totalitate prin calitatea pozelor pe care le inregistreaza, inclusiv in comparatie cu iPhone 8, in acest aspect fiind peste iPhone 8 Plus, conform expertilor. Ca sa fiu complet sincer, cred ca expertii au vrut sa “impace” atat Apple, cat si Samsung cu punctajul oferit pentru Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 8 Plus, pentru ca atat de multa egalitate intre 2 flagship-uri n-am mai vazut de ceva vreme.

 • Heath

  De mâine probabil Apple și Samsung se vor bate pentru locurile 2 și 3

 • Lg v30 ?

 • edi

  @zaone “scuzați poza, e facut cu note 8. Uite ca note 8 are camera egală sau chiar mai bună in unele cauze in comparatie cu iphone 8 plus. Nu e frumos cum reacționezi împotriva samsung. Te rog sa nu mai pui titluri din alea ciudate , ca toate sunt telefoane, toate satisfac nevoile utilizatorilor. A ajuns lumea sa se bată pentru ca tel x, deschide o aplicatie mai repede cu 1 secunda decât tel y. Inteleg ca e un site dedicat utilizatorilor apple. Dar dacă ai scoate samsung sau android din știrile tale , nu sar mai uita nimeni. Oricum eu nu prea comentez , si mai citesc câteodată știrile. Folosesc galaxy s8plus , dar am avut si iphonuri, folosesc si mac . Toate sunt bune care le ai. Stii cum se zice, cel mai bun telefon si camera sunt cele care le ai in mana.

 • Heath

  Pixel

 • Poza respectiva chiar nu era grozava. Probabil ai ratat chiar si comentariile din articolul asta in care laudam camera. Am laudat-o si in altele, dar daca citesti trunchiat, n-ai cum sa stii tot ceea ce spun si-ti faci o parere gresita vis-a-vis de opiniile mele.

 • Mircea

  E mai bine ca unii doar citesc știrile, că de scris oricum nu știu. In ce privește știrea v-am mai spus ca americanii conduc lumea, scorul 0:0 la pauza pentru Apple 😀

 • edi

  Nu imi fac o parere agresivă. Si intr-adevar nu citesc totul, dar când pui titlu negativ , cititorul își face idee despre ce e vorba. Oricum mulțumim pentru stiri! Negative, pozitive, oamenii le citesc , chiar dacă nu le convinve. Mulți aici pentru comentarii 😅