YouTube Lanseaza o Functie Tare pe iPhone

YouTube a lansat o functie foarte importanta pe iPhone si iPad, ea fiind disponibila chiar de astazi in iOS 11 pentru utilizatorii ce folosesc produse Apple.

YouTube a lansat cea mai tare functie noua pentru iPhone si iPad, platforma de partajare de clipuri video oferindu-ne incepand de astazi noutatea multumita unei actualizari disponibile prin AppStore. YouTube a lansat noua functie fara sa fi dat in vreun fel de inteles ca are de gand sa ofere aceasta fucntie pentru utilizatorii iPhone si iPad de pe glob, insa ea este disponibila chiar acum si vei vrea sa o folosesti de azi.

YouTube a facut o schimbare pentru aplicatia disponibila pentru iPhone si iPad care permite partajarea clipurilor video direct in aplicatia Mesaje, Messages, cu posibilitatea de a vedea clipurile video in ea. Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos cum este oferita aceasta noua functie, orice clip video YouTube partajat prin aplicatia Mesaje, Messages, din iPhone sau iPad, va putea fi vazut fara a parasi aplicatia.

YouTube permite redarea clipurilor video direct in aplicatie, chiar in fereastra in care purtam conversatii cu prietenii nostri, fara a mai deschide aplicatia. Pana acum cei de la YouTube ne obligau sa deschidem aplicatia pe iPhone si iPad pentru a putea vedea clipurile video partajate de catre prieteni, dar iata ca lucrurile se schimba in bine si acum putem vedea materialele fara a mai parasi conversatiile.

YouTube lanseaza o functie tare utila pe iPhone si iPad

YouTube permite partajarea clipurilor video direct din aplicatia sau website-ul sau, astfel ca pe iPhone si iPad vom avea afisata optiunea de a partaja clipurile video catre aplicatia Mesaje, Messages. Indiferent in ce mod ne sunt trimise link-uri catre clipuri video YouTube in aplicatia Mesaje, Messages, noi le vom putea vedea direct din aplicatie fara probleme, dar numai in aceasta aplicatie de mesagerie a Apple.

YouTube Functie Tare iPhone 1

YouTube a implementat luna trecuta si suport pentru streaming video din aplicatii ale iOS 11 direct catre platforma sa, aceasta functie fiind foarte utila pentru jocuri. Avand in vedere ca iOS 11 are suport si pentru inregistrarea ecranului, urmatorul pas este permiterea efectuarii de transmisiuni live pe YouTube cu ceea ce facem pe ecranele iPhone sau iPad, aceasta functie urmand a fi oferita in curand.

YouTube este o retea pentru partajarea de materiale video care are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar in momentul de fata si este in continua crestere. YouTube implementeaza in mod constant functii noi in aplicatiile pentru iPhone, iPad, sau Android, asa ca este de asteptat ca alte functii si mai utile sa ne fie oferite in viitorul apropiat de catre compania americana.