iOS 11.0.2 si Vestea Buna pentru iPhone

iOS 11.0.2 vine cu o veste buna pentru iPhone, si probabil utilizatorii de tablete iPad, deoarece performantele sistemului de operare au ramas neschimbate.

iOS 11.0.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch venind la doar doua saptamani distanta din momentul lansarii versiunii initiale, dar asta nu ar trebui sa fie o problema pentru noi.

iOS 11.0.2 este testat in clipul video de mai jos in comparatie cu iOS 11.0.1, noua versiune aratandu-ne ca are performante aproximativ la fel de bune precum cea veche, iar asta este normal pentru ca Apple nu s-a axat pe imbunatatirea lor, ci pe rezolvarea de probleme.

iOS 11.0.2 porneste mai greu decat iOS 11.0.1 pe iPhone sau iPad, insa in restul utilizarii pe iPhone se vede destul de clar faptul ca performantele nu sunt schimbate in raport cu versiunea anterioara a sistemului de operare, aceasta fiind vestea excelenta pentru clientii Apple.

iOS 11.0.2 ar putea avea un impact, bun sau rau, asupra autonomiei bateriei iPhone si iPad, insa asta vom vedea in viitoarele teste care vor fi facute pe iDevice-urile celor din Cupertino, rezultatele putand fi peste asteptarile noastre, mai ales ca Apple imbunatateste constant sistemul de operare.