Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Difuzoare Superioare Note 8, LG V30

iPhone 8 – Difuzoare Superioare Note 8, LG V30

iPhone 8 are difuzore superioare Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, telefonul companiei Apple oferind difuzoare stereo, in timp ce concurenta duce lipsa de ele.

iPhone 8 are difuzoare superioare celor din Samsung Galaxy Note 8 sau LG V30, conform unei comparatii publicate in cursul acestei zile insa cele doua telefoane Android nu au difuzoare stereo. iPhone 8 are difuzoare stereo care, conform companiei Apple, sunt cu 25% mai puternice decat cele ale seriei iPhone 7, bass-ul fiind deasemenea maia danc, asa ca era normal sa vedem imbunatatiri majore fata de acele modele.

iPhone 8 are difuzoarele prezentate ca avand atat acuratete mai buna pentru redarea sunetelor, cat si putere mai mare decat difuzoarele celor 3 modle de telefoane testate impreuna cu el. Diferenta dintre iPhone 8 – Difuzoare Superioare Note 8, LG V30 si LG V30 sau Samsung Galaxy Note 8 este de respectiv 3.5 si 4 puncte in test, semn ca Apple a reusit intr-un final sa ne ofere calitate excelenta pentru redarea de sunete.

iPhone 8 are difuzoare superioare celor din Samsung Galaxy Note 8 si LG V30

iPhone 8 Difuzoare Galaxy Note 8 LG V30

iPhone 8 ne arata ca Apple isi asculta clientii si le ofera ceea ce cer, dar dupa ani si ani de zile de cand o fac, lumea dorind difuzoare stereo puternice in iPhone inca de acum 3 ani. Desigur ca Apple nu a oferit asa ceva decat pana in iPhone 7, ele dovedindu-se a fi foarte bune, iar acum cu seria iPhone 8 se pare ca le-a imbunatatit si mai mult, spre bucuria celor care asculta muzica prin intermediul lor.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X vor fi excelente pentru a asculta muzica in mod obisnuit utilizand difuzoarele stereo, toti clientii trebuind sa se bucure de cea mai buna experienta posibila. Compania Apple pare sa fi reusit sa faca difuzoare stereo excelente, mai bune decat ce se ofera in alte telefoane, dar ramane de vazut daca iPhone 8 vor avea concurenta din parta Google Pixel 2, de exemplu.

“There’s actually some pretty decent audio coming from the V30’s bottom-mounted speaker, with very good clarity; it just misses the depth and sheer volume the iPhone 8’s speakers deliver. The single speaker of the Galaxy Note 8 is not bad, but with its overall narrower, limited frequency profile sounds unimpressive in comparison with the iPhone 8.”

  • Srb Srb

    Deja noile apple tv 4k sunt in stocuri la noi

  • EMP83

    Nu știu cat se merita pentru ca ai nevoie de un smart tv 4k si cu hdr. Deja un asemenea televizor iti oferă cam toate aplicațile de care ai nevoie. Poate pentru gaming insa nici asa nu se merita pentru ca o consola xbox one s 500go o găsești destul de des la un preț cu puțin mai mare decât acest apple tv iar performantele nu se compara. Eu am apple tv 4 insa il folosesc foarte rar. Îl folosesc când vreau să fac screen mirroring de pe ipad sau iphone insa și aici sunt ceva probleme.

  • Si eu am un apple tv 4 gen 64GB il folosesc foarte foarte rar… doar folosesc screen mirroring iPhone sau MacBook atat…

  • Srb Srb

    pai da, daca nu ai 4k HDR, sau sa zic macar 4k tv, nu se merita…ce rost ar avea ? asta este strict pt cei ce au deja asa ceva. Eu am luat astazi, este diferenta, pana si UI este in 4k HDR