iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, actualizarea fiind acum disponibila pentru toti utilizatorii cu terminale compatibile.

iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la o saptamana distanta de iOS 11.0.1. Apple a grabit lansarea iOS 11.0.2 pentru iPhone si iPad in ideea de a rezolva o problema a iPhone 8 cu sunetele statice in timpul apelurilor telefonice si nu numai, ea fiind raportata de persoane de pe intreaga planeta si recunoscuta oficial de catre compania Apple.

iOS 11.0.2 ar trebui sa rezolve cel putin aceasta problema a iPhone, compania Apple implementand cel mai probabil si rezolvari pentru alte probleme de functionare ale iPhone si iPad. Vorbim aici despre buguri care ar putea fi rezolvate in iOS 11.0.2, dar si despre autonomie a bateriei care poate ca a fost imbunatatita, dar mai multe vom afla abia dupa cateva zile de utilizare, cel put in inceea ce priveste autonomia.

iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.2 are urmatoarea lista de schimbari anuntata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad :

  • Fixes an issue where crackling sounds may occur during calls for a small number of iPhone 8 and 8 Plus devices
  • Addresses an issue that could cause some photos to become hidden
  • Fixes an issue where attachments in S/MIME encrypted emails would not open

iOS 11.0.2 rezolva, practic, acea problema a sunetelor statice despre care v-am spus deja, ea afectand doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus lansate recent de catre compania Apple. Separat, iOS 11.0.2 rezolva si o problema care genera ascunderea automata si inexplicabila a unor poze din telefoanele utilizatorilor, astfel ca daca ati intalnit-o, dupa instalarea actualizarii ar trebui sa aveti parte de o experienta mai buna.

iOS 11.0.2 rezolva deasemenea o alta problema care impiedica deschiderea atasamentelor S/MIME din email-uriile criptate primite de catre utilizatorii iPhone si iPad si deschise prin aplicatia Mail. iOS 11.0.2 poate fi instalat chiar acum pe iPhone si iPad din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, unde veti alege optiunea de a face instalarea actualizarii.

iOS 11.0.2 iPhone iPad