Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus – Inca o Baterie Umflata Raportata

iPhone 8 Plus – Inca o Baterie Umflata Raportata

iPhone 8 Plus are inca o baterie umflata raportata de catre un client al companiei Apple, incidentul fiind lipsit de vreo vatamare corporala a persoanei.

iPhone 8 Plus are inca o baterie umflata raportata de catre un client al companiei Apple, de aceasta data informatia si o poza cu telefonul stricat venind direct din China. Puteti vedea mai jos un iPhone 8 Plus de culoare aurie a carui carcasa este desfacuta de catre bateria umflata, clientul primind telefonul in China, iar bateria s-ar fi umblat in timpul transportului catre client, fara a mai fi pusa la incarcat.

iPhone 8 Plus are in aceasta situatie al treilea caz de telefon care a fost livrat direct cu bateria umflata si carcasa desfacuta, iar asta la doua saptamani dupa lansarea din China. Era de asteptat ca raportarile privind bateriile umflate sa nu mai continue la doua saptamani dupa lansarea iPhone 8 Plus in China si alte zone de pe glob, insa iata ca in realitate problema nu disparut pentru cei de la Apple.

iPhone 8 Plus a fost preluat de catre compania Apple pentru a fi temeinig analizata, insa cei din Cupertino nu au oferit vreo informatie presei care intreaba despre incidente. Partea buna, si in aceasta situatie, sta totusi in faptul ca bateria iPhone 8 Plus nu a explodat, ci doar s-a umflat si a crapat carcasa telefonului, deci clientul a fost din nou in afara vreunui pericol, aceasta fiind singura veste buna pentru Apple.

iPhone 8 Plus Baterie Umflata 1

iPhone 8 Plus – inca o baterie umflata raportata

iPhone 8 Plus are parte de mai multe raportari de baterii umflate si carcase distruse in comparatie cu lansarea iPhone 7 Plus de anul trecut, chiar daca numarul in sine inca nu a ajuns la 10. Anul trecut unele baterii ale iPhone 7 Plus au si luat foc, insa de aceasta data nu se pune problema de asa ceva, iar situatia este foarte departe de a fi macar problematica pentru compania Apple, chiar si in lipsa detaliilor de la ea.

iPhone 8 Plus Baterie Umflata

iPhone 8 si iPhone 8 Plus raman in continuare telefoane sigure pentru ca pana in prezent nu exista vreun zvon ca vreo persoana a fost ranita, sau ca macar un obiect personal al clientilor a fost distrus. Vorbim doar despre telefoane iPhone 8 Plus distruse din cauza bateriilor umflate, insa mai mult de atat nu a fost raportat pana acum, cei de la Apple urmand a afia si de ce se intampla problemele.

“A fresh case of Apple Inc’s new iPhone popping open due to a swollen battery has been reported in state media in China. …cited an iPhone buyer surnamed Liu as saying his newly purchased iPhone 8 Plus arrived cracked open on Oct. 5. There was no sign of scorching or an explosion.”

iPhone 8 Plus Baterie Umflata 3

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu trebuie ignorate din cauza acestor cateva probleme cu unele baterii defecte, chiar si 10 la 7 – 8 milioane este complet nesemnificativ. Procentual vorbind, peste 99.99% dintre telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus Plus au fost livrate fara probleme de acest gen, iar o problema mai importanta decat asta e cea a sunetelor statice din timpul apelurilor.

 • Srb Srb

  Tot China..deja este sabotaj pt ca xiaomi si huawei sa mearga bine

 • Culmea este că doar in China…🤔 foarte ciudat! Cred că e de la poluarea din China.

 • sudteamromania

  Nope, sunt cazuri izolate, câteva baterii umflate și nu numai se întâmpla mereu…articole preluate de pe online-ul androidistic

 • Gabriel

  Fix când trebuie sa se lanseze huawei :)) offf a băgat Apple spaima in ei de la asta fac așa 😂

 • Viorel Predatorul

  @Srb_Srb:disqus: Se va rezolva la urmatorul update iOS 11.0.2

 • Bogdan Marian

  nu cred ca e sabotaj pur și simplu celor de la apple nu le merge bine.

 • Bogdan Marian

  nu cred ca un update poate rezolva problema baterilor.

 • badmad

  Sau ne vom obisnui cu ideea ca apple nu mai face calitate ci doar marketing.Fiecare model are cate o problema.Antenagate,bendgate.Bateria la iphone 6s,ecranele de la iphona 6/6 plua care faceau dungi si nu mai raspundeau la comenzi.Si multe altele .Eu am patito cu un iphone 6 (ecran) si 2 6s cu bateria care iarna m-a disperat maxim.Ne iau banii si rad de noi ca ne-an scos ochii cu ceva “inovatii”

 • Era o ironie. Încă nu îl cunoști pe Viorel.😉

 • amfetamin

  S-a referit la sunetele statice și așa a și fost,in mare parte 11.0.2 pt asta s-a lansat.
  In orice caz e o mare problema asta cu bateriile,din punctul meu de vedere nu contează dacă s-a umflat doar 1 bucata sau 100 din câteva milioane dacă nu se știe care este cauza. Dacă problema se va accentua și vor mai aparea mai multe cazuri sper sa nu lanseze 8+ “sigur” a doua oară ca Note 7 și iarasi sa se umfle sau la anul sa scoată 8+ FE cu o baterie de 2500 mah. Îl retragi și gata,îl treci la pierderi decât sa te faci de cacao precum Samsung. Și sper iarasi ca Apple va veni cu o explicație pertinenta la aceasta problema cât mai repede nu minciuni gen Samsung ca bateriile SDI sunt de vina și am văzut cu toții ca nu asta a fost motivul.

 • Asta se intampla la fiecare telefon, peste tot exista baterii care se umfla. 6 – 7 la 3 – 4 milioane de unitati ale 8 Plus vandute este complet nesemnificativ. Este in marja de produse cu defecte care pot fi lansate de un producator.
  Nu exista perfectiune, iar cifrele publice arata ca nu e vorba nici pe departe de o problema, ci despre ceva normal, care se intampla oricand produci ceva.

 • Real

  desigur
  on-line-ul android e de vina.
  hai sa nu fim carcotasi.
  e reala chestia,cu speranta ca nu e ceva grav..

 • ScRBo$$

  e bine asa , macar sa nu bubuie

 • Srb Srb

  daca era o problema generala aparea o plangere si oriunde in EU sau US, nu doar china

 • V.P

  Pai Samsung cu Note 7 au avut cele mai mari probleme in America si China asa ca nu te mira .

 • V.P

  Nuuuu !! Cu iOS 11.1 o sa curga lapte si miere ;)).

 • Srb Srb

  a, nu stiam ca si note 8 a are probleme…sau esti tu prost informat ca deobicei?

 • V.P

  Note 7 ,, normal ca la Note 8 nu exista probleme cu bateriile .

 • Srb Srb

  aa iar ai gresit? am inteles, dar la note 7 era si in china si in america deci dublu, si au fost 2 si in EU

 • V.P

  Nu am grasit flacau , am spus unde au fost cele mai mari probleme .

 • Srb Srb

  VP a scris : “Pai Samsung cu Note 8 au avut cele mai mari probleme in America si China asa ca nu te mira .”

  Deci Note 7 si nu NOTE 8, am si poza, vrei?
  Lasa minciunile cum ca nu ai gresit

 • Visan Teodor

  In US,patria Apple?

 • creed

  Sunt puse in cuptorul cu microunde , de-asta se umfla bateria 😉

 • Srb Srb

  yep. Apple este peste tot, patria Apple nu doar in US este ci si in Irlanda si in Romania, Apple iubeste pe toata lumea, si pe indieni ce deja sunt peste china ca numar
  Rapaapapam

 • Daniel

  Dacă iubea pe toată lumea, aducea și limba romana in amărâtele alea de servicii ce le folosesc (Apple pay, Siri). Se pare ca iubesc doar banii 🙂

 • Srb Srb

  avem limba romana, nu stiai??