Facebook Messenger si noua Functie a Apple

Facebook Messenger are o noua functie importanta disponibila multumita si companiei Apple, utilizatorii Apple Music putand asculta muzica direct din aplicatie.

Facebook Messenger a fost actualizat chiar aseara de catre compania Facebook, iar desi in lista de schibmari nu a fost mentionat acest lucru, aplicatia contine o schimbare importanta. Mai exact, utilizatorii Facebook Messenger au acum optiunea de a asculta muzica din Apple Music direct in aplicatia prin care poarta conversatii, aceasta functie fiind anuntata acum cateva luni de catre Facebook.

Facebook Messenger a inceput acum sa activeze aceasta functie pentru utilizatorii platformei Facebook din lumea intreaga, Apple contribuind deasemenea la aceasta functie pentru Apple Music. Practic, Apple Music isi extinde acum disponibilitatea la cei 1.2 miliarde de utilizatori ai Facebook Messenger, iar asta ar putea aduce foarte multi abonati noi pentru compania Apple in urmatoarele luni.

Facebook Messenger ofera integrare pentru Spotify de ceva vreme, insa acum extinde functia si pentru Apple Music, o extensie speciala fiind disponibila pentru aplicatia celor de la Facebook. Deocamdata nu toata lumea are disponibila extensia Apple Music pentru Facebook Messenger, insa ea este activata incetul cu incetul in lumea intreaga, iar in curand urmeaza sa fie disponibila inclusiv in Romania pentru noi.

Facebook Messenger si noua functie a Apple

Facebook Messenger Functie Apple 1

Facebook Messenger permite activarea acestei noi functii direct din meniul de extensii al aplicatiei, acesta putand fi accesat prin apasarea butonului + din partea stanga a tastaturii. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata extensia Apple Music din Facebook Messenger, iar dupa activarea ei va trebui sa acordati acces aplicatiei Apple sa va preia informatiile publice, apoi sistemul facand interconectarea cu abonamentul vostru.

Facebook Messenger va reda mai apoi direct in aplicatie orice fel de melodii ale Apple Music, iar interlocutorii nostri vor avea posibilitatea de a face acelasi lucru, daca au abonament in platforma Apple. Aceasta schimbare ofera posibilitatea de a asculta muzica cu oricare dintre prietenii nostri direct din Facebook Messenger folosind Apple Music, deci nu va trebui sa mai parasim aplicatia pentru a face acest lucru, asa cum se intampla acum.

Facebook Messenger ofera aceasta functie pentru ca Apple Music a devenit tot mai popular, iar Apple a realizat ca extensia pentru Spotify este mult mai populara decat credea. Apple a implementat de ceva vreme o functie similara pentru aplicatia Mesaje, Messages, si sistemul iMessage, dar iata ca acum totul este oferit inclusiv in Facebook Messenger pentru ca mai multa lume foloseste platforma Facebook.

Facebook Messenger nu va permite folosirea acestei extensii daca nu aveti un abonament activ in Apple Music, asa ca trebuie sa aveti asta in vedere.