iOS 10.3.3 Downgrade Posibil pe unele iPhone

iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 este posibil pe iPhone 6S in momentul de fata, compania Apple semnand SHSH-uri exclusiv pentru aceasta versiune a iOS.

iOS 10.3.3 downgrade este posibil pe iPhone 6S in momentul de fata, compania Apple redeschizand semnarea de SHSH-uri pentru acest singur model de telefon, astfel ca detinatorii sai mai pot instala vechea versiune a sistemului de operaer pentru o perioada limitata de timp.

iOS 10.3.3 a avut blocata semnarea de SHSH-uri pentru instalare pe iPhone si iPad saptamana trecuta, insa lucrurile s-au schimbat, iar astazi noua versiune a sistemului de operare poate fi instalata pe iPhone 6S, iar daca doreati sa reveniti la ea, va recomand sa profitati rapid de ocazie.

iOS 10.3.3 downgrade este posibil EXCLUSIV pe iPhone 6S, nu si pe alte versiuni ale iPhone sau iPad, asa ca va rog sa nu intrebati in comentarii cum puteti face procedura pe alte iDevice-uri pentru ca este IMPOSIBIL in momentul de fata sa faceti asta pe orice altceva decat iPhone 6S, chiar daca aveti SHSH-uri salvate.

iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 poate fi facut folosind un tutorial ca acesta care va permite sa reinstalati vechea versiune a sistemului de operare fara probleme, insa nu se stie cat va mai permite compania Apple efectuarea acestei proceduri, simpla posibilitate fiind o reala surpriza.

Nu am incercat sa fac iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 pe iPhone 6S pentru ca nu am unul in posesie, insa puteti vedea mai jos ca un website care verifica versiunile iOS semnate de Apple indica faptul ca semnarea este facuta, deci instalarea este posibila.

iOS 10.3.3 downgrade iOS 11 iPhone 6S

31 COMENTARII

  1. Am ip6 cu ios 9.3.3 si asa o sa raman. Nici ios 10, nici ios 11 nu imi aduc nici un avantaj deci nu fac upgrade cu atat mai mult cu cat nu ma pot intoarce. Nu pot sa inteleg masochismul asta cu update-urile. Parca vad un roi de gaze care se arunca in foc, la fel cu fiecare foc nou aprins. Ios 9 fata de 7 a avut o groaza de functionalitati noi, la fel 7 fata de 5. A meritat update-ul din punctul meu de vedere. Acum insa – mai nimic sau mai bine spus mai nimic pentru device-urile vechi de 2 generatii +. Si nu ma intereseaza ce are de zis SRB despre asta.

  2. Zilele trecute am schimbat 6S-ul pe asigurare la Vodafone. Cel vechi facea probleme pe ios 11 din cauza bateriei defecte; imi limita procesorul la 600mhz, chiar daca bateria tinea de dim pana pe seara. Pe asta nou, merge impecabil 11.0.2 si tine mult mai mult. Faceti test in Geekbench si vedeti ce scor obtineti. Daca este mult mai mic decat cel normal, bateria este de vina.

  3. iOS 11.1 beta 1 scot in geek 5990 si se mișcă mult mai bine ca iOS 11.0.1 nu as “ reveni la 10.3.3 nici sa ma bati, de autonomie nici nu vorbim

  4. Daca ar oferi posibilitatea ca orcine doreste sa descarce versiuni mai vechi, cred ca cei mai multi ar redownloda vechile versiuni.
    Insa blocarea reveniri la versiuni mai vechi, obliga posesorii de accesorii apple sa achizitioneze noi si noi modele, insa prin aceste updaturi, ei incetinesc si aceste noi modele, apoi iar aduc noi aparitii de iphone, si tot asa !

  5. Am facut ieri downgrade. Iphone 6S, de la 11.0.1 la 10.3.3.
    Nu stiu carui motiv se datoreaza aceasta “fereastra” dar ma bucur, bateria era varza pe 11.0.1. Pana nu se maturizeaza, nici nu mai updatez.

  6. si ce faci cu backup-ul ? Mie-mi zice Requires iOS 11… cand vreau sa ii dau restore cu backup-ul de pe iCloud. Multumesc anticipat

  7. Am incercat sa fac azi dowgrade si semnaturile nu mai sunt active. Confirma cineva? Daca nu va rog linkul pentru download. Va multumesc

  8. Pai nu am avut ce face. Back-up-ul n-a fost backwards compatible (de la iOS 11 la iOS 10). Daca nu ai un backup de iOS 10, atunci o iei de la capat cu setarea telefonului ca nou.