iOS 10.3.3 Downgrade Posibil pe unele iPhone

iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 este posibil pe iPhone 6S in momentul de fata, compania Apple semnand SHSH-uri exclusiv pentru aceasta versiune a iOS.

iOS 10.3.3 downgrade este posibil pe iPhone 6S in momentul de fata, compania Apple redeschizand semnarea de SHSH-uri pentru acest singur model de telefon, astfel ca detinatorii sai mai pot instala vechea versiune a sistemului de operaer pentru o perioada limitata de timp.

iOS 10.3.3 a avut blocata semnarea de SHSH-uri pentru instalare pe iPhone si iPad saptamana trecuta, insa lucrurile s-au schimbat, iar astazi noua versiune a sistemului de operare poate fi instalata pe iPhone 6S, iar daca doreati sa reveniti la ea, va recomand sa profitati rapid de ocazie.

iOS 10.3.3 downgrade este posibil EXCLUSIV pe iPhone 6S, nu si pe alte versiuni ale iPhone sau iPad, asa ca va rog sa nu intrebati in comentarii cum puteti face procedura pe alte iDevice-uri pentru ca este IMPOSIBIL in momentul de fata sa faceti asta pe orice altceva decat iPhone 6S, chiar daca aveti SHSH-uri salvate.

iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 poate fi facut folosind un tutorial ca acesta care va permite sa reinstalati vechea versiune a sistemului de operare fara probleme, insa nu se stie cat va mai permite compania Apple efectuarea acestei proceduri, simpla posibilitate fiind o reala surpriza.

Nu am incercat sa fac iOS 10.3.3 downgrade de la iOS 11 pe iPhone 6S pentru ca nu am unul in posesie, insa puteti vedea mai jos ca un website care verifica versiunile iOS semnate de Apple indica faptul ca semnarea este facuta, deci instalarea este posibila.

iOS 10.3.3 downgrade iOS 11 iPhone 6S