Prima Pagina Apple macOS High Sierra are o noua Actualizare Suplimentara

macOS High Sierra are o noua Actualizare Suplimentara

macOS High Sierra are o noua actualizare suplimentara disponibila incepand din cursul serii trecute, compania Apple lansand-o fara prea mult fast pentru ca ea nici nu aduce schimbari majore pentru utilizatorii din lumea intreaga, ci doar rezolvari ale unor probleme.

macOS High Sierra prin aceasta actualizare suplimentara face pachetul de instalare mai “robust”, rezolva o problema “grafica” in Adobe InDesigns si una care impiedica stergerea email-urilor din Yahoo Mail folosind aplicatia nativa Mail a sistemului de operare pentru Mac.

macOS High Sierra rezolva deasemenea doua probleme foarte grave a sistemului de operare, ele divulgand parolele utilizatorilor prin sistemul care “sugereaza” cuvinte cheie pentru introducerea de parole, plus unul care permitea furtul parlelor din keychaing, deci este bine sa o instalati prin Mac AppStore.

macOS High Sierra Actualizare Suplimentara

 • Srb Srb

  F frumos

 • BurN®

  Mulțumim Apple ❤️👍👍

 • Mihai V

  De cand am trecut la high sierra imac-ul nu mai iese din sleep mode……de fapt iese, dar sta intr-un black screen……o porcarie trebuie sa dau downgrade la versiunea anterioara pana il fac ok……incepe sa mi se taie de Apple incet incet…..culmea e ca o panarama de laptop cu win 10 merge ca uns in comparatie cu imacul + ultima creatie de OS X

 • Mircea Radulescu

  E mai somnoros.

 • Mihai V

  Da, e pe pastile 🙂

 • Fane

  Eu sunt foarte mulțumit atât pe iMac, cât și pe MacBook!