Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9 – Functia Lipsa din iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 – Functia Lipsa din iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o functie care lipseste din iPhone X anul acesta, compania Samsung lucrand din greu la implementarea sa in 2018.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o functie ce lipseste din iPhone X, compania Samsung testand deja noua tehnologie pe care compania Apple nu a putut sa o ofere in noul sau telefon. Vorbim despre o tehnologie care i-a pus probleme si companiei Samsung in 2017, insa care in 2018 ar trebui sa ajunga nu doar in Samsung Galaxy Note 9, ci si in Samsung Galaxy S9, pentru a oferi ceva diferit fata de iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9, si eventual Samsung Galaxy S9, urmeaza sa aiba integrat un cititor de amprente sub ecran, desi zilele trecute se spunea ca aceasta functi va fi data uitarii in favoarea alteia din iPhone X. Vorbim despre scanarea faciala oferita de catre Face ID din iPhone X, producatorii Android grabindu-se sa o ofere pentru clienti, insa cei de la Samsung par sa se concentreze mai mult pe un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy Note 9.

Samsung Galaxy Note 9 cu un cititor de amprente sub ecran ar reprezenta o inovatie in loc de o copiere a unei functii din iPhone X si poate ca exact asta doreste compania Samsung. Coreenii au primit deja unele mostre de cititoare de amprente care pot fi integrate sub ecranele telefoanelor mobile, astfel ca Samsung Galaxy Note 9 si Samsung Galaxy S9 sunt deja testate cu ele, desi iPhone X inca nu a fost lansat.

Samsung Galaxy Note 9 – functia lipsa din iPhone X

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa foloseasca tehnologii ale Synaptics, un partener Apple, chiar si pentru iPhone X, pentru a oferi un cititor de amprente sub ecranul sau. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 9 este la foarte multa distanta de lansare, posibilitatea ca el sa ofere aceasta inovatie in contrast cu iPhone X ramane destul de mare, sansele fiind mult mai mici pentru Samsung Galaxy S9.

“In our latest analysis of recent under-display optical fingerprint recognition industry developments, we see Korean suppliers and Synaptics as having better visibility among suppliers. With regard to the latest biometrics technologies, however, we favor the 3D sensing segment.”

Samsung Galaxy Note 9 ii ofera companiei Samsung foarte mult timp pentru a dezvolta aceasta functie importanta, multi dintre clientii care vor cumpara iPhone X asteptand asta de la Apple. Cum Apple nu a reusit sa gaseasca o cale satisfacatoare de a implementa un cititor de amprente sub ecranul iPhone X, s-a gandit sa ofere Face ID, iar pentru Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi luata o decizie similara daca tehnologiile nu vor fi satisfacatoare.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea trece prin aceeasi problema ca Samsung Galaxy Note 8, pentru care s-a testat deasemenea aceasta tehnologie pentru a ataca iPhone X. Samsung a esuat anul acesta, exact ca Apple cu iPhone X, asa ca Samsung Galaxy Note 9, sau poate chiar Samsung Galaxy S9, ar urma sa aduca aceasta noua tehnologie foarte problematica.

Samsung Galaxy Note 9 functie iphone x

 • Srb Srb

  Doar in note ar putea samsung aduce asta pt ca se vinde in mai putine bucati

 • V.P

  Pai S8 are deblocare faciala ( rudimentara dar o are ) asa ca vor trage tare sa inplementeze senozul sub ecran .

 • Srb Srb

  Pai parca puneai pariuri ca s9 va avea

 • V.P

  Eu cred ca nu trebuie sa asteaptam pana la Note 9 .

 • Srb Srb

  Ok eu zic ca da,s9 trebuie sa aiba stocuri de 10 mil pt prima luna si e f greu cu cititor in display

 • sudteamromania

  Fac chinezii in trei zile o noua fabrica dacă se cere, nu e problem…

 • @rundown

  Cine anume se grabeste sa implementeze “Face ID” – sa nu vorbim ca recunoasterea faciala exista in telefoanele cu Android de ceva timp , pe cand Apple nici nu auzise de asa ceva.Da niste exemple !
  Poate altii vor sa implementeze camera si senzorii folositi de Apple , nu tehnologia in sine , care exista deja in Android .
  Decat sa tot arunci click-bait-uri de astea mai bine ai spune ca Apple a copiat recunoasterea faciala de la Android si a implementat-o mai bine – dar si asta ramane de demonstrat.

 • Srb Srb

  cumva are dreptate…pana la touchID existau cititoare de amprenta da? dar dupa Apple si restul au vrut aceasta reteta, unde se pune si cum trebuie sa mearga
  asa si cu faceID…am avut iris scan face recon, dar aici este mai complex si mai sigur

 • George89

  Multe zvonuri spun ca S9 va avea cititorul de amprente in display

 • @rundown

  Nu cred ca e mai complex decat iris scanner .
  Si trebuie sa vedem cat de bine functioneaza ce a facut Apple – la prezentare a fost fail .
  Trebuie admis ca si ecranele capacitive si touch id au fost mai bine implementate de Apple , dar nu au fost tehnologiile lor. Si apoi Apple a fost depasit de concurenta in implementarea ambelor .
  Asa si cu recunoasterea faciala – nu e o minune inventata de Apple si ramane sa vedem cat e de buna si de sigura.
  Eu cred ca Apple a fost cumva fortata sa imbunatateasca sistemul asta de securitate , pt ca nu au fost in stare sa implementeze touch id in ecran.

 • Bogdan Marian

  da și peste 3-4 anii și apple va introduce cititorul de amprenta integrat în ecran și apoi vei zice ca Face ID e ceva de trecut nu SRB așa cum faci tu de obicei.

 • Bogdan Marian

  sunt marii șanse ca cititorul de amprenta,integrat în ecran sa fie introdus și pe samsung galaxy S9 în orice caz va fi un succes nu va Face ID care a dat fail și în prezentare.

 • Olimpiu

  O metoda sigura si ieftina de autentificare este destul – amprenta. Maine va prostesc unii sa faceti colonoscopie de autentificare, ca e mai trendy …

 • amfetamin

  Toți repetați aceasi placa la infinit asta cu face id fail la prezentare,vi s-a explicat de nenumărate ori care a fost cauza. La hands on care a fost ulterior prezentării de ce nu s-a blocat niciodata in fata puhoaielor de ziariști? Și chiar dacă ar fi fost un fail,prefer de o mie de ori un fail la prezentare și sa funcționeze bine in realitate decât o prezentare wow ca la Note 7 cu iris scanner și facial recognition pe care sa-l păcălești cu o banala poza in realitate. Sau sa fie retras ca bubuie in stânga și in dreapta.
  Cu ce te încălzește o prezentare perfecta dacă viața bate filmul?
  Tu rămâi cu prezentarea lui Note 7 iar eu cu face id(așa fail cum e) din iPhone X.

 • Visan Teodor

  Ca s apoti ramane cu ceva,trebuie ca,mai intai,sa detii acel ceva.

 • Asd

  Nu înțeleg de ce spuneți că a fost fail,eu dețin un iphone și dacă nu-mi citește corect amprenta de 5 ori,imi cere automat passcode-ul,asta s-a întâmplat și în cazul iphone-ului X,cine are iphone știe despre ce vorbesc,nu a fost niciun fail

 • amfetamin

  Puțintică răbdare.

 • Visan Teodor

  Eu am rabdare.