Apple a lansat o versiune speciala a iTunes

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes care permite administrarea aplicatiilor si accesarea AppStore de pe calculatoarele utilizatorilor.

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes zilele trecute, compania americana fiind fortata sa faca acest lucru dupa ce lumea a inceput sa se planga de o schimbare nu foarte apreciata care a fost implementata incepand cu iTunes 12.7 pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iTunes 12.7 elimina AppStore din programul Apple pentru adminsitrarea iPhone, iPad si iPod, insa aceasta schimbare nu a fost apreciata de catre cei care administreaza iDevice-urilor folosite in companii de catre angajatii acestora, iar Apple a tinut cont de parerea lor.

Apple a lansat zilele trecute iTunes 12.6.3 pentru acestia, noua versiune a sistemului de operare permitand nu doar accesarea iTunes, ci si administrarea aplicatiilor care sunt disponibile in telefoanele angajatilor, sau care erau deja disponibile in calculataorele administratorilor IT.

Apple a implementat in iTunes 12.6.3 inclusiv suport pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, astfel ca pentru noile telefoane se poate face inclusiv restore la nevoie, oamenii nemaifiind obligati sa foloseasca iTunes 12.7 pentru a administra noile telefoane ale Apple, versiunea noua putand fi descarcata de aici.

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes