Prima Pagina Apple Apple a lansat o versiune speciala a iTunes

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes care permite administrarea aplicatiilor si accesarea AppStore de pe calculatoarele utilizatorilor.

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes zilele trecute, compania americana fiind fortata sa faca acest lucru dupa ce lumea a inceput sa se planga de o schimbare nu foarte apreciata care a fost implementata incepand cu iTunes 12.7 pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iTunes 12.7 elimina AppStore din programul Apple pentru adminsitrarea iPhone, iPad si iPod, insa aceasta schimbare nu a fost apreciata de catre cei care administreaza iDevice-urilor folosite in companii de catre angajatii acestora, iar Apple a tinut cont de parerea lor.

Apple a lansat zilele trecute iTunes 12.6.3 pentru acestia, noua versiune a sistemului de operare permitand nu doar accesarea iTunes, ci si administrarea aplicatiilor care sunt disponibile in telefoanele angajatilor, sau care erau deja disponibile in calculataorele administratorilor IT.

Apple a implementat in iTunes 12.6.3 inclusiv suport pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, astfel ca pentru noile telefoane se poate face inclusiv restore la nevoie, oamenii nemaifiind obligati sa foloseasca iTunes 12.7 pentru a administra noile telefoane ale Apple, versiunea noua putand fi descarcata de aici.

Apple a lansat o versiune speciala a iTunes

 • Dan Mihai

  Eu m-am prins care-i faza cu Apple acum. Incearca sa revina la seriozitatea si standardul de calitate al unui startup de garaj, pentru mai mult “street cred”.

  Lasand gluma la o parte, mersi de link, chiar am observat lipsa sectiunii de apps din itunes si era enervant rau.

  Update: Pentru cei carora nu le merge (normal ca nu merge din prima), stergeti folderul iTunes din ~/Music.

 • BurN®

  Care era problema la 12.7 pana la urma? Eu nu am nici o problema cu el adică nimic nu am sesizat fata de versiunea 12/6

 • F(x)

  nu ma lasă sa deschid aceasta versiune! Imi zice ceva de genul ca iTunes library… a fost creat cu o versiune mai noua

 • F(x)

  cum nu? a disparut App Store