iPhone 8 – Toata Atentia la Bateriile Umflate

iPhone 8 are toata atentia indreptata impotriva bateriilor umflate care crapa carcasa telefonului, in contrast cu ceea ce ar trebui sa se intample.

iPhone 8 are toata atentia indreptata la bateriile umflate in momentul de fata, compania Apple avand o problema serioasa cu privire la noul sau telefon si ceea ce ar trebui sa reprezinte acum. In loc sa se vorbeasca despre orice altceva decat faptul ca iPhone 8 Plus are baterii care se umfla, chiar si despre faptul ca telefonul nu merita cumparat, toata presa vorbeste despre faptul ca bateria se umfla chiar si in timpul transportului.

iPhone 8 este atras automat in aceasta discutie pentru ca face parte din aceeasi serie, dar asta in ciuda faptului ca nici macar un model cu ecran de 4.7 inch nu a fost afectat de aceasta problema. Totusi compania Apple nu reuseste sa distraga atentia lumii intregi de la faptul ca bateriile iPhone 8 Plus se umfla si crapa carcasele, iar vanzarile sunt cel mai probabil afectate, chiar daca nu exista explozii.

iPhone 8 a fost lansat in umbra iPhone X anul acesta, insa compania Apple a reusit sa genereze vanzari destul de bune de pe urma sa, dar se pare ca lumea intreaga este interesata de altceva. Apple a anuntat ca investigheaza in detaliu problemele primelor baterii umflate ale iPhone 8, insa deocamdata nu aa oferit nici macar o informatie cu privire la ceea ce ar putea sta la baza problemelor, desi probabil in curand o va face.

iPhone 8 – toata atentia la bateriile umflate

iPhone 8 Plus este afectat de aceasta problema in proportie de 0.00x din unitatile fabricate de catre compania Apple, deci totul este o non-problema, care totusi este in atentia lumii intregi. Doar mai putin de 10 unitati ale iPhone 8 Plus au avut baterii umflarte fara vreo explocatie si niciuna nu a explodat, asa ca pana se va intampla asta, daca se va intampla, nu exista motive serioase pentru a ne face griji.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt amandoua telefoane sigure, chiar daca sunt inferioare iPhone X din multe puncte de vedere, nu merita deocamdata ignorate din moment ce nu exista motive serioase sa credem ca sunt probleme cu ele. In ciuda a ceea ce spun eu, sunt cu siguranta multi oameni care se uita la problemele iPhone 8 Plus si se gandesc la Galaxy Note 7, gandindu-se sa nu mai cumpere produsele Apple.

iPhone 8 Plus si problemele pe care le genereaza tot acest scandal pun intr-o lumina proasta lansarea iPhone X din luna noiembrie, multi putand crede ca si viitorul telefon ar fi afectat. iPhone X va avea aceeasi baterie ca iPhone 8 Plus, deci e usor de facut o legatura logica intre cele doua probleme, dar asta nu inseamna in mod neaparat ca ea va exista si la telefonul de 1000 de dolari, sau peste 1000 de euro.

iPhone 8 Atentia Baterii Umflate

Articolul precedentiPhone – Aplicatii Excelente pentru Facut Poze
Articolul următoriPhone si iPad – Aplicatii de eMail recomandate de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.