iPhone 8 – Toata Atentia la Bateriile Umflate

iPhone 8 are toata atentia indreptata impotriva bateriilor umflate care crapa carcasa telefonului, in contrast cu ceea ce ar trebui sa se intample.

iPhone 8 are toata atentia indreptata la bateriile umflate in momentul de fata, compania Apple avand o problema serioasa cu privire la noul sau telefon si ceea ce ar trebui sa reprezinte acum. In loc sa se vorbeasca despre orice altceva decat faptul ca iPhone 8 Plus are baterii care se umfla, chiar si despre faptul ca telefonul nu merita cumparat, toata presa vorbeste despre faptul ca bateria se umfla chiar si in timpul transportului.

iPhone 8 este atras automat in aceasta discutie pentru ca face parte din aceeasi serie, dar asta in ciuda faptului ca nici macar un model cu ecran de 4.7 inch nu a fost afectat de aceasta problema. Totusi compania Apple nu reuseste sa distraga atentia lumii intregi de la faptul ca bateriile iPhone 8 Plus se umfla si crapa carcasele, iar vanzarile sunt cel mai probabil afectate, chiar daca nu exista explozii.

iPhone 8 a fost lansat in umbra iPhone X anul acesta, insa compania Apple a reusit sa genereze vanzari destul de bune de pe urma sa, dar se pare ca lumea intreaga este interesata de altceva. Apple a anuntat ca investigheaza in detaliu problemele primelor baterii umflate ale iPhone 8, insa deocamdata nu aa oferit nici macar o informatie cu privire la ceea ce ar putea sta la baza problemelor, desi probabil in curand o va face.

iPhone 8 – toata atentia la bateriile umflate

iPhone 8 Plus este afectat de aceasta problema in proportie de 0.00x din unitatile fabricate de catre compania Apple, deci totul este o non-problema, care totusi este in atentia lumii intregi. Doar mai putin de 10 unitati ale iPhone 8 Plus au avut baterii umflarte fara vreo explocatie si niciuna nu a explodat, asa ca pana se va intampla asta, daca se va intampla, nu exista motive serioase pentru a ne face griji.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt amandoua telefoane sigure, chiar daca sunt inferioare iPhone X din multe puncte de vedere, nu merita deocamdata ignorate din moment ce nu exista motive serioase sa credem ca sunt probleme cu ele. In ciuda a ceea ce spun eu, sunt cu siguranta multi oameni care se uita la problemele iPhone 8 Plus si se gandesc la Galaxy Note 7, gandindu-se sa nu mai cumpere produsele Apple.

iPhone 8 Plus si problemele pe care le genereaza tot acest scandal pun intr-o lumina proasta lansarea iPhone X din luna noiembrie, multi putand crede ca si viitorul telefon ar fi afectat. iPhone X va avea aceeasi baterie ca iPhone 8 Plus, deci e usor de facut o legatura logica intre cele doua probleme, dar asta nu inseamna in mod neaparat ca ea va exista si la telefonul de 1000 de dolari, sau peste 1000 de euro.

iPhone 8 Atentia Baterii Umflate