iPhone X – Iata Oamenii care au Creat Face ID

iPhone X are prezentati oamenii care au dezvoltat una dintre componentele cheie ale Face ID, presedintele Apple vizitand compania cu care colaboreaza.

iPhone X are Face ID ca tehnologie critica ce sta a baza noilor caracteristici noului telefon, iar azi avem ocazia de a vedea oamenii care au creat o componenta cheie a sa. Tim Cook viziteaza Franta zilele acestea si a fost in Normandia, unde a vizitat o companie numita Eldim, ea avand sediul in orasul Caen, de acolo venind una dintre componentele cheie folosite in Face ID de catre cei de la Apple.

iPhone X ofera sistemul de recunoastere faciala Face ID printr-o camera TrueDepth creata de catre companii asiatice, dar la indicatiile celor de la Apple, si nu numai. Tim Cook a prezentat intr-o poza unul dintre laboratoarele Eldim in care lucreaza o parte dintre cei 42 de angajati care au facut posibila implementarea Face ID in iPhone X, Tim Cook multumindu-le pentru munca depusa pentru compania pe care o conduce.

iPhone X foloseste componente dezvoltate de catre Eldim care fac posibila analizarea optica a caracteristicilor unghiulare ale fetelor utilizatorilor, aceasta functionalitate fiind cheie pentru Face ID. Cei de la Eldim lucreaza de peste 10 ani cu Apple, iar aceasta colaborare constanta a facut posibila lansarea Face ID pentru iPhone X impreuna cu sistemul sau avansat de recunoastere faciala a utilizatorilor.

iPhone X – iata oamenii care au creat Face ID

iPhone X are procesul de dezvoltare al acestei functii comparat cu cel al trimiterii unei persoane pe luna, de catre presedintele companiei franceze Eldim. El spune ca aceasta colaborare cu Apple a fost o adevarata aventura in cei 10 ani in care a vut loc, ea fiind “presarata” cu multe momente in care au existat dificultati tehnice, insa ele au fost depasite, iar noi ne vom putea bucura de Face ID in iPhone X.

iPhone X a avut functia Face ID in mare parte tinuta secrata de catre Apple, insa despre Eldim nu s-a vorbit absolut deloc pana acum, nici despre ceea ce a dezvoltat compania pentru Apple. Ceea ce ofera Eldim pentru iPhone X si Face ID este extrem de important, iar vizita lui Tim Cook acolo confirma importanta majora pe care compania o are pentru Apple, acest lucru putand duce chiar si la cumpararea sa in viitor.

iPhone X Oamenii Creat Face ID

“Eldim, based near the Normandy town of Caen, has been making various types of display technology for more than 30 years. More recently, this has evolved into making components that allow for “optical analysis of angular characteristics.””

iPhone X este cel mai important smartphone al momentului, Face ID fiind o functie revolutionara care va schimba profund lumea smartphone in urmatorii ani. Producatorii Android deja se grabesc sa copieze functiile Face ID din iPhone X, insa ramane de vazut cat de rapid vor putea face asta, avand in vedere ca software-ul este foarte complex si componentele sunt extrem de greu de gasit in momentul de fata.