Presedintele Apple s-a intalnit cu cel al Frantei, iata ce au Discutat

Tim Cook, presedintele Apple, a fost primit astazi in audienta de catre presedintele Frantei, Emmanuel Macron, aceasta fiind prima intalnire oficiala dintre cei doi. Pentru cei dintre voi care nu stiti asta, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, este utilizator si fan iPhone, poza sa oficiala facuta dupa inceperea mandatului fiind facuta cu un iPhone in fundal, el fiind si primul presedinte francez care a facut asta.

Tim Cook si Emmanuel Macron au discutat timp de 45 de minute astazi, abordand diverse subiecte precum educatia, economia si taxele pe care Apple trebuie sa le plateasca in Europa. Tim Cook a discutat despre intentia celor de la Apple de a crea centre de educatie care sa ii ajute pe dezvoltatorii francezi sa invete sa creeze aplicatii pentru iOS, iar in schimb Frata ar putea sa devina mai relaxata in ceea ce priveste impunerea legislatiei fiscale.

Apple a anuntat deasemenea ca va face parte din Station F, un incubator parizian care ajuta startup-uri sa obtina finantare si sa isi dezvolte aplicatiile gandite de catre dezvoltatori. Station F este cel mai mare incubator de acest gen din lume, companii ca Facebook, Microsoft si Ubisoft investind deja in dezvoltatorii talentati de acolo, deci intrarea celor de la Apple este cat se poate de normala, chiar daca vine destul de tarziu.

Apple a anuntat deasemenea ca intentioneaza sa aiba mai multe companii partenere in Franta pentru a contribui la crearea mai multor locuri de munca in tara. Cook si Emmanuel Macron au avut discutii constructive si in ceea ce priveste taxele, presedintele francez afirmand ca marile companii trebuie sa investeasca in tarile in care nu platesc taxe, lucru pe care Apple il va face pentru a pierde mai putini bani decat ce ar trebui sa plateasca sub forma de taxe.

Presedintele Apple s-a intalni cu cel al Frantei, iata ce au Discutat

2 COMENTARII

  1. Cel mai probabil cock a venit cu vaselină pentru popo-ul lui mackaron,iubitorul fals de babete ??un emoji cu boyfuckers Apple?!