iOS 11.1 beta 2 Readuce o Functie Utila pe iPhone

iOS 11.1 beta 2 readuce o functie utila pe iPhone, compania Apple tinandu-se de promisiunea de a le permite din nou clientilor de a se folosi de ea.

iOS 11.1 beta 2 readuce o functie foarte utila pe iPhone pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind eliminata chiar din prima versiune a iOS 11 de catre compania Apple, insa un vicepresedinte senior a promis ca o vom avea din nou disponitila si asta s-a intamplat.

iOS 11.1 beta 2 readuce pe terminalele iPhone cu 3D Touch posibilitatea de a utiliza din nou un gest lateral pentru a face trecerea de la o aplicatie la alta, deschise in fundal, dar si pentru a accesa rapid task switcher-ul, foarte multa lume reclamand disparitia gestului din telefoanel.

iOS 11.1 beta 2 ne permite sa facem o apasare pe marginea ecranului si sa glisam degetul spre centru pentru a trece de la aplicatia deschisa in ecranul principa la cea lasata recent in fundal, sau sa vedem toate aplicatiile care au ramas deschise in fundal pentru a le inchide, sau accesa.

iOS 11.1 beta 2 readuce aceasta functie doar pentru telefoanele iPhone care au 3D Touch integrat, deoarece modelele mai vechi nu sunt capabile sa perceapa presiunea aplicata pe ecran, asa ca nu va asteptati sa o aveti disponibila in ele, pentru ca nu a existat si nici nu va exista.

iOS 11.1 beta 2 Functie Utila iPhone 1