iOS 11.1 beta 2 Readuce o Functie Utila pe iPhone

iOS 11.1 beta 2 readuce o functie utila pe iPhone, compania Apple tinandu-se de promisiunea de a le permite din nou clientilor de a se folosi de ea.

iOS 11.1 beta 2 readuce o functie foarte utila pe iPhone pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind eliminata chiar din prima versiune a iOS 11 de catre compania Apple, insa un vicepresedinte senior a promis ca o vom avea din nou disponitila si asta s-a intamplat.

iOS 11.1 beta 2 readuce pe terminalele iPhone cu 3D Touch posibilitatea de a utiliza din nou un gest lateral pentru a face trecerea de la o aplicatie la alta, deschise in fundal, dar si pentru a accesa rapid task switcher-ul, foarte multa lume reclamand disparitia gestului din telefoanel.

iOS 11.1 beta 2 ne permite sa facem o apasare pe marginea ecranului si sa glisam degetul spre centru pentru a trece de la aplicatia deschisa in ecranul principa la cea lasata recent in fundal, sau sa vedem toate aplicatiile care au ramas deschise in fundal pentru a le inchide, sau accesa.

iOS 11.1 beta 2 readuce aceasta functie doar pentru telefoanele iPhone care au 3D Touch integrat, deoarece modelele mai vechi nu sunt capabile sa perceapa presiunea aplicata pe ecran, asa ca nu va asteptati sa o aveti disponibila in ele, pentru ca nu a existat si nici nu va exista.

iOS 11.1 beta 2 Functie Utila iPhone 1

13 COMENTARII

  1. Este bine ca funcțiile bune și utile sa rămână disponibile chiar dacă iese o noua versiune a sistemului de operare. Eu am încredere ca Apple va rezolva toate micile sau marile probleme pe care le întâmpinam acum pe iOS 11. Eu cred ca iOS 11.1 va fi o versiune reușită și stabilă.

  2. A întâlnit cineva o problema cu update-ul la iPhone 8 ? Îmi da eroare când dau Căutare actualizări. Am iOS 11.0 acum.

  3. Pe iOS 11 Ma ținea bateria mai bine ca la 10, și am citit ca iOS 11.1 beta 1 este super wow la baterie și am trecut iar pe beta…… bateria se Descarcă mai repede cu o ora și un plus la performanța de 300.400 puncte in geeek

  4. Deci sa rămân la asta ? Treaba e ca astăzi l-am luat de la orange și îmi sta pe creier treaba cu update. Nu vrea pe nici o rețea de wifi am încercat pe 4 și nici cu date mobile. Nici măcar nu găsește vreun update îmi spune direct “ Nu pot fi căutate actualizări “ a survenit o eroare ..

  5. Salutare. Nu am instalat versiunea aceasta, am 11.0.2, dar de astazi am mari probleme la notificari/e-mail, conectare bluetooth pe masina etc. I8+…mai are cineva ceva probleme? Gen: e-mailul nativ se actualizeaza doar cand intru in el (nu am setat pe manual), la whatsapp primesc notificarile toate gramada (gen daca imi scrie cineva 10randuri, le primesc le toate), pe masina cand se conecteaza cand nu…daca dau sa trimit o fotografie pe e-mail, imi da ca deschide e-mailul si se inchide…si o iau de la cap…pffff. Astazi a reusit sa ma enerveze foarte tare telefonul…

  6. Pentru update pe ip8 am inteles ca e o problema de la apple momentan , ceva legat de server/conexiune . Incearca sa cauti updateul cu itunnes , mie asa mia aparut 11.02 doar ca am stat vreo 6 ore pana la downloadat

  7. La mine pe i7 ma tine mult mai puțin bateria.
    La utilizarea ca telefon, mesaje tine mai bine pe iOS 11
    Dar la utilizarea Facebook navigat pe net și YouTube zboară procentele le baterie văzând cu ochii!