iOS 11.1 beta 2 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 2 are noutatile pentru iPhone si iPad prezentate intr-un scurt clip video dupa lansarea actualizarii in cursul noptii trecute pentru dezvoltatori.

iOS 11.1 beta 2 a fost lansat aseara pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind anuntata inca de saptamana trecuta, iar acum poate fi instalata de catre orice dezvoltator de aplicatii pentru iOS, sau utilizator care are un profil de dezvoltator.

iOS 11.1 beta 2 vine cu doua schimbari vizibile si notabile pentru iPhone si iPad, prima dintre ele fiind reimplementarea functiei bazata pe 3D Touch are permite trecerea rapida de la o aplicatie la alta, sau controlarea aplicatiilor deschise in fundal prin gesturi facute in marginea ecranului.

iOS 11.1 beta 2 aduce deasemenea si cateva zeci de caractere emoji complet noi, plus alte cateva zeci care au fost regandite de catre compania Apple, ele fiind anuntate saptamana trecuta ca una dintre marile schimbari ce sunt oferite de catre Apple ca parte a acestei actualizari.

iOS 11.1 beta 2 este o actualizare gandita in principal pentru a rezolva probleme de functionare ale sistemului e operare, insa cam atat.

2 COMENTARII