Prima Pagina iPhone X iPhone X e Testat de Angajatii Apple pentru Tine

iPhone X e Testat de Angajatii Apple pentru Tine

iPhone X este testat in public de catre angajatii Apple in conditii diverse de utilizare pentru a nu exista probleme cand va fi lansat oficial

iPhone X este testat in public de catre angajatii companiei Apple pentru ca tu sa nu suferi si sa nu cumperi un telefon scumpcare are probleme de functionare de la prima activare. In cursul weekend-ului trecut am vazut o serie de poze noi cu iPhone X aparute pe internet inainte ca macar precomenzile pentru noul telefon sa fie deschise de catre cei de la Apple, anagajatii companiei americane testand din plin noul telefon.

iPhone X este cel mai asteptat smartphone al lunii octombrie, iar aparitia tuturor acestor poze inaintea deschiderii precomenzilor este un semn ca Apple vrea sa readuca telefonul in atentia lumii. In aceeasi masura, compania Apple testeaza in mod public iPhone X cu angajatii sai, aparent cu mai multi decat in mod normal, iar asta pentru ca telefonul a fost prezentat oficial si nu mai exista secrete ce trebuie ascunse.

iPhone X trebuie testat foarte bine de catre Apple inaintea lansarii, mai ales in contextul in care pe internet au aparut foarte multe plangeri cu privire la problemele pe care iPhone 8 le are cu bateriile umflate. Apple trebuie sa se asigure de faptul ca iPhone X nu sufera de pe urma unor asemenea probleme, altfel va avea in fata un adevarat scandal mediatic, nu atitudinea de intelegere pe care toata lumea o arata acum.

iPhone X e testat de angajatii Apple pentru tine

iPhone X era oricum testat de catre partenerii celor de la Apple chiar si inainte de prezentare, insa acum se pare ca numarul de oameni care fac testarea a fost extins, iar secretul nu mai este pastrat. Fie ca vorbim despre SUA, sau alte tari de pe glob, compania Apple a trimis telefoane iPhone X in diverse zone de pe planeta pentru a testa noul smartphone in cat mai multe conditii posibile inaintea lansarii.

iPhone X va mai aparea cu siguranta in diverse alte imagini inainte de a fi pus in vanzare si lansat, dar ce secrete ar mai putea fi dezvaluite pana atunci este foarte greu de spus. iPhone X ne-a dezvaluit totusi in weekend un nou wallpaper dinamic despre care compania Apple nu spusese nimic pana acum, insa aceasta nu este o schimbare majora pentru noul telefon, ci doar un bonus fara multa importanta.

iPhone X a fost anuntat de catre compania Apple ca fiind disponibil pentru precomanda incepand din data de 27 octombrie, vanzarile urmand a incepe pe data de 3 noiembrie pentru telefon. iPhone X va fi lansat inclusiv in Romania pe data de 3 noiembrie, lucru la care foarte multa lume nu se astepta, insa vanzarile vor fi extrem de limitate la inceput si problemele cu stocurile vor continua pana in 2018.

iPhone X Testat Angajatii Apple

 • Sorin

  Testeaza si bateria? 🙂

 • Srb Srb

  foarte bine, asa testeaza bateria , faceID etc…doar ca speram sa fie testate multe bucati si nu doar 10-20

 • badmad

  Hehehe da vad ca l-au julit in stanga jos in colt.😩

 • Visan Teodor

  Oare se va coji că iPhone 5?Observ că in stanga-jos are manșonul care înconjoară displey ul, cojit.Sau poate așa se comporta materialele prețioasă când sunt scoase din cutie?

 • Nu e julit, aia e o unitate demo de la prezentare.

 • Nu e cojit.

 • Este sticlă și oțel. Nu are ce să se cojească.

 • Un lucru foarte bun. Un smartphone cu un așa preț nu ar trebui sa iasă cu probleme așa că fac foarte bine că îl testează din plin înaintea punerii lui în vânzare.

 • Visan Teodor

  Deci bumper-ul ăla negru care înconjoară ecranul este otel(nu rama,ci bordura)?

 • Visan Teodor

  Adică sunt reflexii?

 • Acea bordură de care zici tu ar trebui sa fie din sticlă. Dacă te uiți atent la video-ul iPhone X de pe pagina lor vei vedea ca este parte din sticla care protejează display-ul propriu zis. Deci acolo unde se termina acea structură de oțel, incepe partea frontală din sticlă.

 • Eu cred că a fost scăpat, că a făcut contact cu solul.

 • Visan Teodor

  Ok,a fost scăpat.Dar despre ce e vorba,rama aia de otel include și bumper-ul ăla din jurul ecranului,că asta nu pricep.

 • Visan Teodor

  Am înțeles.

 • Testează tot, e logic.