Steven Spielberg va Produce un Serial pentru Apple

Steven Spielberg va produce un serial pentru Apple Music, compania americana reusind sa ajunga la o intelegere cu talentatul regizor saptamana aceasta.

Steven Spielberg, unul dintre cei mai mari regizori din lume, s-a inteles cu Apple pentru a regiza un serial sci-fi care va fi difuzat in cadrul Apple Music, cel mai probabil in 2018. Apple a negociat cu Steve Spielberg timp de cateva luni inainte de a se ajunge la o intelegere, iar acum compania va avea continut de inalta calitate disponibil pentru cei aproape 30 de milioane de abonati ai platformei.

Steven Spielberg va regiza un serial numit Amazing Stories pentru compania Apple, o versiune initiala fiind lansata in anii ’80, deci acum vorbim despre una actualizata platita de Apple. Conform celor care ofera aceste informatii, fiecare episod al serialului comandat de catre compania Apple ar urma sa coste aproximativ 5 milioane de dolari, deci probabil nu vor exista vedete foarte cunoscute in serie.

Apple a stabilit un buget de 1 miliard de dolari pentru 10 seriale sau filme originale care sa fie lansate in 2018, iar Steven Spielberg rezolva o parte din problema americanilor. Informatia vine la doar cateva ore dupa ce s-a spus ca Apple a renuntat la productia unui serial biografic despre viata lui Elvis Presley, iar asta din cauza problemelor pe care le are compania cu care intrase in parteneriat.

Steven Spielberg nu are asemenea probleme, iar in 2018 vom vedea cu siguranta un serial de exceptie creat de catre celebrul regizor, cei de la Apple avand doar de castigat de pe urma colaborarii. E greu de spus totusi daca un serial facut de catre Steven Spielberg va contribui la cresterea numarului de abonati ai Apple Music, insa avand in vedere talentul regizorului, orice este posibil in momentul de fata.

“The tech giant has struck a deal with Mr. Spielberg’s Amblin Television and Comcast’s NBC Universal television production unit to make new episodes of “Amazing Stories,” a science fiction and horror anthology series that ran on NBC in the 1980s, according to people familiar with the matter.”

Steve Spielberg Serial Apple