Google Cumpara Apple in Stirea Falsa a Zilei

Google cumpara Apple cu 9 miliarde de dolari este stirea falsa a zilei care a fost propagata de catre cei de la Dow Jones, una dintre publicatiile cu informatii financiare urmarite de catre analistii din intreaga lume, incidentul demonstrand, din nou, ca nimeni nu este perfect.

Cei de la Dow Jones au publicat astazi cateva stiri in care anuntau ca Google cumpara Apple pentru 9 miliarde de dolari si ca angajatii celor din Mountain View se vor muta in noul sediu “de lux” pe care compania Apple l-a construit in Cupertino, angajatii Google urmand a primi cate 9 actiuni Apple, de fiecare.

Stirile false au fost disponibile timp de 2 minute in cadrul Dow Jones, una dintre ele spunand chiar si ca Steve Jobs ar fi scris in testament ca a sa fosta companie ar trebui vanduta catre Google, deci vorbim despre cativa angajati care s-au distrat bine scriind stirile, ele trebuind sa ramand doar schite in serverele publicatiei.

Acestea fiind spuse, Google nu va cumpara Apple prea curand, sau poate vreodata, insa angajatii celor de la Dow Jones s-au distrat cu siguranta vazand titlurile publicate si reactiile colegilor din presa.

google cumpara Apple

google cumpara Apple 1

4 COMENTARII

  1. Hahaha, 9 miliarde de $ când valoarea ei de piața e cel puțin 800 de miliarde de $ și asta acum, din 3 Noiembrie când iese X mai pune 100 😀