iOS 11.1 public beta 2 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11.1 public beta 2 poate fi instalat chiar acum pe iPhone si iPad, compania Apple permitand aplicarea actualizarii pentru utilizatorii interesati.

iOS 11.1 public beta 2 a fost lansat oficial de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea beta 2 lansata cu doar aproape 2 zile inainte pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11.1 public beta 2 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11.1 public beta 2 nu vine cu mai nimic nou pentru utilizatorii iPhone si iPad, schimbarile facute de catre compania Apple fiind minore deocamdata. iOS 11.1 public beta 2 este gandit de catre compania Apple ca o metoda de a testa actualizarea inainte ca iPhone X sa isi faca aparitia, asa ca nu va asteptati la cine stie ce minuni de la el, pentru ca ele nu exista.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11.1 public beta 2 in terminalele voastre. Daca totusi vreti, inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11.1 public beta 2 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

iOS 11.1 public beta 2 – instaleaza pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 11.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
  4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  5. Apasa butonul Download Profile.
  6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11.1 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.

iOS 11.1 public beta 2

15 COMENTARII

  1. instalati cu incredere caci 11.0.3 e de toata jena.
    am revenit la beta 2 azi pt ca pe 11.0.3 nu mai puteam descarca muzica pt a o asculta offline, nu mai puteam face back up cu itunes si a trebuit sa descarc anytrans si dr fone(doar pt a vedea daca e peste anytrans) iar bateria nu mai are rost sa vb pt ca dispare vazand cu ochii.
    deci se poate pe beta si nu se poate pe versiunea oficiala.✊?

  2. Daca faci software update, nu. Desigur ca e recomandabil sa faci un backup cu icloud sau itunes intai, pentru ca daca apar probleme, sa poti repune datele.