Prima Pagina OnePlus OnePlus 5T copiaza iPhone X intr-un mod Bun

OnePlus 5T copiaza iPhone X intr-un mod Bun

OnePlus 5T este zvonit a fi telefonul care vrea sa concureze cu iPhone X, copiind unele caracteristici, dar intr-un mod mai bun decat ati crede.

OnePlus 5T nu a fost inca anuntat de catre compania OnePlus, insa avem deja  prima imagine de presa cu noul telefon, iar el va prelua trendul pe care il stim deja pentru telefoanele premium. Mai exact OnePlus 5T va avea un ecran care acopera intregul panou al carcasei, asa cum se intampla cu iPhone X, cu diferenta faptului ca telefonul chienzilor nu va avea decupaj, dar va avea o margine mai pronuntata in partea inferioara.

OnePlus 5T este o versiune imbunatatita a OnePlus 5, care este o clona a iPhone 7, iar separat de ecranul care acopera aproape tot panoul frontal, nu pare sa existe altceva in plus. In ciuda acestui lucru, OnePlus 5T arata mult mai bine decat oricare dintre vechile versiuni ale telefoanelor lansate de catre compania OnePlus, iar aceasta este cea mai buna veste pentru clientii chinezilor.

OnePlus 5T

OnePlus 5T va avea in ecran schimbarea colosala pregatita de catre compania OnePlus, deoarece procesorul si cantitatea de memorie RAM urmeaza sa ramana neschimbate in acest model. OnePlus 5T, spre deosebire de OnePlus 5, va avea un ecran cu diagonala de 6 inch, cu 0.5 inch mai mare, aceasta diferenta permitand acoperirea intregului panou frontal, fara a creste substantial dimensiunile telefonului.

OnePlus 5T copiaza iPhone X intr-un mod bun

OnePlus 5T va avea o rezolutie de 2160 x 1080 pixeli pentru ecranul cu diagonala de 6 inch, aceasta fiind inferioara celei de 2436 x 1125 pixeli pe care o are iPhone X anul acesta. OnePlus 5T va avea totusi acelasi aspect ratio 18:9, superior celui de 16:9 oferit in OnePlus 5 inca din aceasta vara, deci aici avem din nou o imbunatatire majora pe care compania din China o ofera pentru clientii sai cu actualizarea.

OnePlus 5T va avea integrat acelasi chip Qualcomm Snapdragon 835 precum modelul anterior, iar asta pentru ca nu exista deocamdata vreun model superior care sa fie oferit de catre Qualcomm. Este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 845 in premiera, dar pana atunci nu va mai exista o versiune intemediara care sa ofere performante mai bune pentru OnePlus 5T, sau un model urmator.

OnePlus 5T se vrea a fi un model intermediar de smartphone premium al celor de la OnePlus 5 deoarece au aparut pe piata multe modele noi de telefoane Android, dar si iPhone 8. Lansarea iPhone X va afecta si mai mult vanzarile celor de la OnePlus, asa ca OnePlus 5T ar trebui sa mai atraga unele vanzari in China, piata in care compania inregistreaza cele mai bune vanzari in fiecare an, chiar peste ale Apple.

 • X1

  arata foarte bine, sa vedem si spatele

 • amfetamin

  Titlul corect ar fi fost “OnePlus 5T copieaza Samsung S8 intr-un mod bun”. Sunt fan Apple,dar ce-i a lui Samsung e al lui. Acest 5T mi se pare mai degrabă o clona a lui S8 decât orice iPhone.

 • Mihai V

  Exact…..nu are nici o treaba cu X-ul

 • Vlad

  Nu e ca si cum si Apple copiaza la randul ei. De fapt, nu cred ca te poti numi plagiator pentru asa ceva. Nu e neaparat un feature cat un concept de design. E ca si cum ai acuza pe cineva ca a copiat butoanele de volum. Oricum, in niciun caz nu Apple a inventat asta si daca e sa oferim credit, Samsung e cea care a facut prima implementare ok si poate cea mai buna in momentul de fata.

 • Ovvy Ovvy

  Acest iphone x e ceva de neegalat.Toti vor sa il copie.odata cu anuntarea lui s-au ieftinit si asigurarile auto😅😅😅

 • amfetamin

  Cred ca va copia și wireless charging prin Qi de la iPhone X,intr-un mod bun bineînțeles…😁😁

 • Dan Mihai

  Mi-e mila de fraierii care-au cumparat OP5 acu vreo 4 luni.

 • 😁😁😁

 • Srb Srb

  Alta copie,zici ca e lg samsung pixel xl etc

 • Mai treci și tu pe școală, că ai nevoie. Ne omori inteligența!

 • Viorel Predatorul

  De acord! Seamănă izbitor de bine cu S8 și nu are nimic in comun cu iPhone X.