iPhone X are Componente de la noi Parteneri

iPhone X are una dintre componentele cheie ale Face ID fabricate de catre un nou partener al companiei Apple, acesta initiind productia chiar in cursul acestei luni pentru telefonul ce urmeaza sa fie lansat. Este stiut faptul ca iPhone X are probleme foarte mari cu productia din cauza Face ID, iar cei de la Apple par sa fi gasit o alta companie de la care sa cumpere una dintre componentele cheie pe care altii n-au putut-o produce.

iPhone X are o camera TrueDepth foarte complexa pentru Face ID, iar noul partener a fost ales pentru a suplimenta productia care nu se ridica la nivelul cerintelor companiei Apple. Avand in vedere ca acest partener abia a inceput sa produca aceasta componenta esentiala pentru Face ID din iPhone X, va dura ceva timp pana cand ea va ajunge la asamblare, deci productia telefonului nu va creste chiar imediat, asa cum ar dori Apple.

iPhone X componente parteneri

iPhone X este produs in cantitati extrem de limitate zilnic, aproximativ cateva zeci de mii de unitati, cei de la Foxconn avand dificultati majore in a asigura productia la un nivel ridicat. Desigur ca Apple nu are solutii pentru aceasta problema deoarece partenerii asiatici nu pot produce suficient de multe componente pentru camera Truedepth a iPhone X, iar asa intreaga productie este tinuta in loc si vanzarile vor fi afectate.

“Fabless IC firm Himax Technologies has begun shipments of chips based on wafer-level optics (WLO) technology to Apple, according to industry sources. The solution is reportedly a key component of the iPhone X’s face ID sensor.”

iPhone X este telefonul cel mai greu de produs de catre compania Apple, iar asta stim inca de acum cateva luni, inainte ca el sa fie prezentat oficial de catre cei din Cupertino. Din pacate pentru Apple, situatia nu se va schimba prea curand si iPhone X va ramane in continuare cu probleme mari de productie, asa ca ramane doar de vazut cate unitati va avea efectiv Apple pentru lansarea din 3 noiembrie.

iPhone X, in ciuda problemelor de productie, ramane cel mai popular telefon mobil al momentului, insa lumea va fi dezamagita cand va realiza ca nu-l poate primi la fel de repede precum si-l doreste.

5 COMENTARII

  1. ???Vor avea de suferit majoritatea mu istelor care așteaptă cadou de la “taticu generos” si restul de ben ghei maniaco-depresivi

  2. Mai sunt și oameni normali care îl comanda, dar ma îngrijorează ca sunt mai mulți producători și șansele ca performanțele sa fie diferite, cresc.

  3. E marketing asta cu nu au destule, ca sa dea lumea navala la comenzi , crezi ca in aia 5 ani de dezvoltate a telefonului se inecau ca tiganu la mal cu cateva milioane de unitati?