iPhone 8 – Primul caz de Baterie Umflata

iPhone 8 are primul caz al unei baterii umflate raportat de catre un client al companiei Apple, acesta fiind si primul raportat pe teritoriul SUA.

iPhone 8 are primul caz de baterie umflata raportat direct din SUA de catre un angajat al, probabil, unui Apple Store, acesta fiind si primul caz al vreunei probleme de acest gen raportat in SUA. In trecut au mai existat alte modele ale iPhone care au avut baterii umflate pentru clienti din SUA, insa acesta este primul caz in care un telefon din seria iPhone 8 are un asemenea caz raportat in SUA de cineva.

iPhone 8 nu a fost pana acum prezentat ca avand probleme cu baterii care sa se umfle si sa crape carcasa telefonului, insa iata ca nu doar iPhone 8 Plus pare sa aiba aceste probleme. Acesta ar fi al 8-lea caz, daca nu ma insel, in care un telefon din seria iPhone 8 are probleme cu o baterie umflata care crapa carcasa, insa detalii privind modul in care a fost descoperit totul nu sunt deocamdata oferita.

iPhone 8 baterie umflata

iPhone 8 Plus a avut probleme cu bateriile umflate fie dupa incarcare, sau in timpul transportului catre clienti, dar in aceasta situatie nu se stie exact ce s-a intamplat, din pacate. E posibil ca acest iPhone 8 sa fi ramas cu bateria umflata dupa ce a fost pus la incarcat de catre utilizator, insa detlii suplimentare nu sunt oferite de cel care a publicat poza si probabil nici nu vom afla ceva suplimentar prea curand de la el.

iPhone 8 – primul caz de baterie umflata raportat

iPhone 8 Plus are problema bateriilor umflate investigata de catre compania Apple pentru a se afla din ce cauza apare aceasta problema care afecteaza totusi foarte putini utilizatori. Avand in vedere ca acum vedem pentru prima oara un iPhone 8 cu baterie umflata, e posibil ca si alte cazuri sa existe si ele sa nu fi fost raporatate de catre clientii Apple, sau de catre presa, pana in prezent.

iPhone 8 era modelul care parea sa fie lipsit de problemele cu bateriile umflate, insa daca bateriile folosite provin de la acelasi producator precum in cazul iPhone 8 Plus, atunci e normal sa apara probleme. Compania Apple nu a oferit vreo informatie cu privire la potentiala sursa a problemelor bateriilor sale, asa ca nu ne ramane decat sa speculam ce anume genereaza umflarea acestor baterii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt totusi sigure, pentru ca pana acum niciun telefon nu a explodat dupa ce bateria s-a umflat, in contrast cu ceea ce s-a intamplat anul trecut cu seria Samsung Galaxy Note 7. Apple a reusit totusi sa faca telefoane iPhone 8 si iPhone 8 Plus care sunt sigure si pot fi folosite de catre utilizatori fara frica vreunei explozii.

17 COMENTARII

  1. Multumesc lui Doamne,Doamne mie nu mi s a intamplat.
    Sper sa ma fereasca Doamne , Doamne daca nu sper ca orange sa si faca datoria la gatantie.

  2. Esti tare – iti cumperi iPhone si apoi te rogi la Dumnezeu sa nu ti se umfle bacteria !!! Epic !
    Doamne , Doamne – mare e gradina ta !
    Ce o sa faci totusi daca ti se umfla , si orange nu o sa-ti schimbe telefonul pt ca Apple va declara ca de vina este utilizatorul , incarcatorul contrafacut sau alta bashina , ca de obicei ?

  3. New apple innovation.
    Quick charging , quick swelling.

    Oare de ce s-au tot ferit de incarcarea rapida ? Oare nu erau capibili sa modifice partea de incarcare pentru celulele din baterie dezvoltate acum 10 ani?
    Plus ca sigur acum majoritatea folosesc incarcatoarele originale fara fast charge. Sa vedem cand o sa apara incarcatoarele rapide + chinezariile.

  4. @rundown: eu am iPhone de cand a aparut apple pe piata .
    Tu esti un abscons ascuns dupa o himera, un fals , un fricos fata de propria identitate. Nu ma ironiza tu pe mine !
    Nu ai acest drept, iar daca faci un alt comentariu NU ai inteles nimic si nu merita sa mi pierd vremea cu multimea vidă!

  5. Oare in iphone x rezolva problema cu bateriile umflate? Vad deja ca devine o problema, nimeni nu cred ca si-ar dori sa cumpere un telefon de 800-900 € si dupa o perioada scurta sa faca “poc”!!