Samsung Galaxy S9 – Aceasta e Noua Camera

Samsung Galaxy S9 are noua camera dezvaluita prin intermediul unor senzori de imagine pe care compania Samsung i-a lansat si ii va produce in curand.

Samsung Galaxy S9 are noua camera duala prezentata de catre compania Samsung sub forma unor senzori de imagine care urmeaza sa intre in productie in perioada urmatoare. Vorbim despre doi senzori de imagine pentru camera de 12 megapixeli si 24 megapixeli, senzorii avand grosime foarte mica si fiind perfecti pentru Samsung Galaxy S9, cel putin unul dintre ei urmand a fi integrati in telefonul care se afla acum in dezvoltare.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala, acest lucru este fara dubiu, iar acesti doi senzori de imagine ISOCELL ar oferi posibilitatea de a inregistra imagini de inalta calitate cu telefonul. Senzorul de imagine de 12 megapixeli pentru viitoarea camera Samsung Galaxy S9 are si o dimensiune de pixel de 1.28μm, mai mica decat cea de 1.4μm existenta pentru actualele modele de telefoane ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 va avea totusi o camera mult mai subtire decat modelele anterioare si ea ar putea fi integrata in carcasa telefonului, fara a mai iesi in exterior ca acum. Celalalt senzor de imagine pentru camera Samsung Galaxy S9 are 24 megapiseli, este tot ISOCELL, dar are o dimensiune pixel de numai 0.9μm, cea mai mica implementata in camera unui telefon mobil, mult maibuna decat ceea ce ofera iPhone X.

Samsung Galaxy S9 are prezentati senzorii de imagine pentru noua camera

Samsung Galaxy S9 ar putea avea o camera duala formata fie din noi senzori de imagine de 12 megapixeli, din 2 de 24 megapixeli, sau dintr-o combinatie a celor doi. Compania Samsung deocamdata testeaza combinatii pentru camera Samsung Galaxy S9 si nu se stie ce va alege in final, insa e foarte posibil ca o combinatie a acestor senzori sa fie folosita pentru a permite inregistrarea de imagini de inalta calitate.

Samsung Galaxy S9 camera 1

Samsung Galaxy S9 trebuie sa aiba o camera excelenta pentru a putea intrece Google Pixel 2, telefonul care are cea mai buna camera folosita intr-un telefon mobil. Compania Samsung s-a laudat intotdeauna cu camerele excelente din telefoane, insa anul acesta a fost initial egalata de Apple cu iPhone X, iar acum a fost intrecuta fara drept de apel de Google Pixel 2, asa ca Samsung Galaxy S9 trebuie sa uimeasca.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat, si cel mai probabil lansat, in luna februarie a anului viitor, compania Samsung dorind sa grabeasca lansarea, deci camera trebuie facuta rapid. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera care va uimi lumea intreaga si va depasi Google Pxiel 2, dar va trebui sa asteptam pana anul viitor pentru a ne convinge de asta.