Samsung Galaxy S9 – Aceasta e Noua Camera

Samsung Galaxy S9 are noua camera dezvaluita prin intermediul unor senzori de imagine pe care compania Samsung i-a lansat si ii va produce in curand.

Samsung Galaxy S9 are noua camera duala prezentata de catre compania Samsung sub forma unor senzori de imagine care urmeaza sa intre in productie in perioada urmatoare. Vorbim despre doi senzori de imagine pentru camera de 12 megapixeli si 24 megapixeli, senzorii avand grosime foarte mica si fiind perfecti pentru Samsung Galaxy S9, cel putin unul dintre ei urmand a fi integrati in telefonul care se afla acum in dezvoltare.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera duala, acest lucru este fara dubiu, iar acesti doi senzori de imagine ISOCELL ar oferi posibilitatea de a inregistra imagini de inalta calitate cu telefonul. Senzorul de imagine de 12 megapixeli pentru viitoarea camera Samsung Galaxy S9 are si o dimensiune de pixel de 1.28μm, mai mica decat cea de 1.4μm existenta pentru actualele modele de telefoane ale companiei Samsung.

Samsung Galaxy S9 va avea totusi o camera mult mai subtire decat modelele anterioare si ea ar putea fi integrata in carcasa telefonului, fara a mai iesi in exterior ca acum. Celalalt senzor de imagine pentru camera Samsung Galaxy S9 are 24 megapiseli, este tot ISOCELL, dar are o dimensiune pixel de numai 0.9μm, cea mai mica implementata in camera unui telefon mobil, mult maibuna decat ceea ce ofera iPhone X.

Samsung Galaxy S9 are prezentati senzorii de imagine pentru noua camera

Samsung Galaxy S9 ar putea avea o camera duala formata fie din noi senzori de imagine de 12 megapixeli, din 2 de 24 megapixeli, sau dintr-o combinatie a celor doi. Compania Samsung deocamdata testeaza combinatii pentru camera Samsung Galaxy S9 si nu se stie ce va alege in final, insa e foarte posibil ca o combinatie a acestor senzori sa fie folosita pentru a permite inregistrarea de imagini de inalta calitate.

Samsung Galaxy S9 camera 1

Samsung Galaxy S9 trebuie sa aiba o camera excelenta pentru a putea intrece Google Pixel 2, telefonul care are cea mai buna camera folosita intr-un telefon mobil. Compania Samsung s-a laudat intotdeauna cu camerele excelente din telefoane, insa anul acesta a fost initial egalata de Apple cu iPhone X, iar acum a fost intrecuta fara drept de apel de Google Pixel 2, asa ca Samsung Galaxy S9 trebuie sa uimeasca.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat, si cel mai probabil lansat, in luna februarie a anului viitor, compania Samsung dorind sa grabeasca lansarea, deci camera trebuie facuta rapid. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera care va uimi lumea intreaga si va depasi Google Pxiel 2, dar va trebui sa asteptam pana anul viitor pentru a ne convinge de asta.

24 COMENTARII

  1. la samsung evolueaza doar pe hartie…evolueaza in rau, punand 16Mp pe note 5, si dupa se uita la altii cum fac lucrurile mai bine, si revin si ei la 12MP pe note 8, care este mai bun ca note 5

  2. haha clar…nu vezi apple a venit cu dual camera de 12Mp…samsung de la 16Mp scad si ei la 12Mp si dupa aceea dual camera..si sa crezi ca samsung o sa mai tina headphone jack pt mult timp…iluzii..f multi nu au un drum clar de business in fata..si gandesc de pe 1 an pe altul…Apple arata si dupa atatea decenii ca ce drum il aleg ei ala este cel bun si ceilalti il critica dar dupa aceea se alatura..ca niste ipocriti :))))

  3. crezi tu ca va fi camera anului 2018? eu zic ca poate iphone Plus X ar putea fura acest titlul, daca nu cumva iarasi Pixel 3

  4. 1, vise, nu vei avea cititor de amprenta sub ecran decat daca vor face 1 mil de bucati pt lansare…
    2 camera ok
    3 senzor de mediu, o mizerie titpica samsung
    4 SD 845 vor avea toate flag android in 2018
    Exclusivitate SD 845= sa aiba DOAR SAMSUNG ceea ce este total incorect

  5. Pai nu prea mai exista altceva intre. Dar e ok sa incepi primavara cu un nou flagship,si sa nu fii nevoit sa astepti pana in toamna. Cred ca samsung e bine ca nu lanseaza tot in sept-oct ca altfel vanzarile s-ar fi injumatatit

  6. Acești 2 senzori foto ISOSCELL fac parte din gamele FAST (12 mp 2L9) și SLIM (24 mp 2X7)și folosesc tehnologie Dual Pixel… Nu se știe dacă sunt destinați pt S9, mai ales ca Samsung a folosit pana acum sensori BSI CMOS, și Samsung a dezvoltat recent un senzor foto BSI CMOS de 28 mp pe trei laturi cu memorie inclusa

  7. Shh, nu trebuie eu sa zic, ci specificatiile vorbesc de la sine, adica daca vrei sa imi zici ca note 5 cu 16mp face poze video mai bune fata de un s8 sau note 8 cu mai putini Mp,adica 12,atunci esti nebun

  8. noi vorbeam de viitor, nu de trecut, doamne cat de slab intelegi lucrurile.iphone 8 a dat mucu la S8, asa poate si iphone 2018 sa dea mucu la S9, la fel si pixel 3
    Deci niciodata…mai putin anul acesta

  9. pai nu mai posta tampenii, si incearca sa te exprimi in felul tau nu cu propozitii gresite sau cuvinte luate de la altii precum georgica etc

  10. E şi normal ca un dispozitiv mai nou să fie mai bun decât unul vechi, dar calitatea pozelor nu ține neapărat cont de rezoluție. Rezoluția contează, dar nu este singurul factor care determină calitatea.

    Samsung a reușit să își îmbunătățească camerele foto, și acestea au evoluat, treptat.

  11. Ca și specificații de exemplu, camera din Note 8 este mai buna că cea din iPhone 8 Plus. Dar în viața de zi cu zi, in unele cazuri câștigă Samsung, in unele iPhone…la iPhone am observat că le editează foarte mult din soft, in unele cazuri culoarea cerului fiind destul de “arsă”.

  12. Câtă vreme fotografiile sunt în .jpeg, deja à pârâtul foto a editat acea imagine. Formatul RAW este cel în care imaginea iese nealterată.