iPhone va avea Suport Apple Pencil Integrat

iPhone cu suport pentru Apple Pencil se afla in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, inginerii lucrand la proiectul produsului urat de Steve Jobs.

iPhone cu suport pentru Apple Pencil este in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, americanii intelegand intr-un punct faptul ca utilizatorii si-ar dori sa aiba asa ceva. In aceasta idee, compania Apple implementeaza in iPhone suport pentru Apple Pencil, insa el nu va fi disponibil mai devreme de anul 2019, conform unor informatii aparute astazi, deci va trebui sa mai asteptam 2 ani pentru implementarea sa.

iPhone cu suport pentru Apple Pencil va fi posibil dupa ce Apple va integra in telefoanele sale ecrane cu o rata foarte mare de refresh, aceasta fiind conditia si pentru tabletele iPad. Tabletele iPad Pro au ecrane a caror rata de refresh este de 120 Hz, iar pentru ca iPhone sa permita folosirea Apple Pencil intr-un mod similar este necesar un ecran cu aceeasi tehnologie integrata, iar el va ajunge intr-un punct.

iPhone va avea suport Apple Pencil integrat

iPhone are si un nou model al Apple Pencil in dezvoltare special pentru el, aceasta folosind un supercapacitor pentru a fi mai ieftin si mai usor de produs decat modelul compatibil cu iPad Pro. Inginerii celor de la Apple dezvolta in momentul de fata acest nou tip de stylus pentru iPhone si ar putea sa finalizeze procesul pana in anul 2019, dar deocamdata nu este sigur daca totul va fi 100% pregatit pana atunci.

iPhone ar urma sa aiba un stylus dedicat, la fel ca Samsung Galaxy Note 8, insa tehnologia din spatele sau va fi diferita fata de cea folosita de catre coreeni. Dupa cum prea bine stiti deja, Steve Jobs ura ideea de stylus pentru iPhone, insa compania Apple traieste intr-o alta era in momentul de fata, asa ca in 2019, sau poate chiar mai devreme, vom vedea un stylus creat special pentru iPhone de americani.

“Apple is mulling something that its late founder Steve Jobs had outright rejected — adding a stylus to its iPhone. Apple engineers have recently been working on a new iPhone that comes with a digital pen. Apple is preparing to launch the phone as early as 2019.”

iPhone Apple Pencil